smartphoto Instant Books

smartphoto Instant Books

Automatisk Fotobok-skapare

Att skapa en fotobok av bilderna du har i din telefon gör du med 3 enkla steg i vår app. Det är Smart, Simple, Smile!

Smart

När du öppnar Instant Books-appen blir dina bilder automatiskt sorterade i olika händelser. Du behöver alltså inte själv gå igenom alla bilder och välja vilka som tillhör vilken händelse - det gör appen automatiskt åt dig. Välj vilken händelse du vill skapa en fotobok av, så kommer det en förhandsvisning inom någon sekund som visar hur boken kan komma att se ut. Bilder som är för mörka, oskarpa eller eventuella dubbletter plockas bort direkt av appen. Likaså skärmdumpar eller andra onödiga bilder så som dokument plockas också bort… Smart!

Simple

Bläddra i förhandsvisningen av fotoboken och redigera enkelt genom att klicka och dra. Ersätt foton du inte vill ha, radera bilder, ändra bakgrund... eller bara njut av de fina minnen du ser i förhandsvisningen av fotoboken. När du är nöjd med hur boken ser ut så väljer du vilken storlek du vill ha på boken samt vilket omslag. Sedan är det bara att beställa... Simple!

Smile

Nu är det bara att njuta av de fina minnena som är samlade i din fotobok. Visa för vänner och familj och tänk tillbaka på de härliga stunderna... Smile!


Egenskaper:

• Använd bilderna direkt från din smartphone: AI-teknik känner igen händelser och bedömer kvaliteten på dina foton
• Fotoboken skapas automatiskt
• Lätt att redigera i fotoboken genom att klicka och dra
• Du kan välja mellan flera olika omslag och storlekar på boken
• Fotoboken har mellan 20 och 80 sidor beroende på antalet bilder
• Du får en fotobok av hög kvalitet som är tillverkad i vårt moderna fotolaboratorie
• Användarvänlig App-design