Skapa ett drömbröllop både för er och era gäster – våra 4 bästa tips!

Skapa ett drömbröllop både för er och era gäster – våra 4 bästa tips!

Ska du gifta dig i år och har börjat planera för ett riktigt drömbröllop? Eller har du fått den stora äran att vara toastmaster/toastmadame åt dina vänner?  Oavsett vilket så kräver bröllopet mycket planering och det är lätt att få idétorka. Här kommer våra 4 bästa tips på roliga idéer för att få till det perfekta drömbröllopet både för er och era gäster. Delad glädje är ju dubbel glädje! 

1. Survival-kit till gästerna efter bröllopsfesten
Godispåsar till ert drömbröllop

Vi vet nog alla att man inte alltid mår så bra dagen efter en riktig bra fest, och just bröllopsfester brukar vara ett tillfälle där man lever efter motto ”there is no tomorrow”. Då passar det sig perfekt att dela ut survival-kit till dina gäster (som de får innan de lämnar festen) med allt vad som kan behövas till morgonen efter. Gör dem unika genom att beställa hem påsar från smartphoto så att ni på ett smidigt sätt får till de bästa dagen-efter-kiten till era gäster. Passar bra som en give-away när festen är slut eller som en dekoration på borden.

Tips på innehåll till ditt kit:

– Vätskeersättning
– Huvudvärkstabletter
– Tuggummi
– Kaffe
– Godis
.….välj vad ni tycker passar era gäster bäst!
Godispåse som ett survival-kit till ert drömbröllop

Gör såhär:
Du beställer enkelt påsarna från smartphoto till era survival-kit. Välj en design som passar ert bröllopstema och lägg till en passande bild och text. Köp hem det innehåll du tycker passar bäst för dina gäster. Packa påsarna och häfta sedan fast det lilla kortet som medföljer och som samtidigt försluter påsen. Ett survival-kit blir garanterat en uppskattad gåva av dina gäster. Speciellt dagen efter!

 

2. Pynta borden med personliga flasketiketter till ert drömbröllop!

Att producera ett eget vin till ett bröllop kan bli både dyrt och tar lång tid. Men att sätta unika flasketiketter på ett redan gott vin blir en detalj som är unik och rolig till bröllopsfesten! När du beställer flasketiketter hos smartphoto får du 6 st självhäftande etiketter där du designar varje etikett för sig, vilket ger dig möjlighet att göra precis som du vill.  Antingen gör du alla etiketter likadana eller så varierar du helt och hållet med olika bilder på varje etikett. Det blir verkligen unika flaskor att ställa ut på borden. Eller sätt ett ljus i flaskan så har du istället skapat en vacker bordsdekoration.

drömbröllop - flasketikett

3. Låt gästerna dela med sig av sina bästa kärlekstips under bröllopsfesten!

Har du fått äran att vara toastmadamde? Vill ta ta ditt toastmasteri till en ny nivå planerar du även in olika aktiviteter som gästerna kan gör vid borden under kvällens gång. På smartphoto hittar du tillexempel dessa festisar ( små personliga block) som du kan placera ut på borden så att gästerna kan skriva tips och råd till brudparet. Tips som de sedan kan ta med sig på livets långa kärleksresa.

Varje bord får olika block med festisar där de tex kan att ge sina bästa dejtingtips, hur man håller sitt äktenskap vid liv eller något annat roligt. Tipsen  samlas sedan in när bröllopsfesten är över och delas ut till brudparet efter ett år som gifta. Ett fint sätt att minnas ert drömbröllop. Glöm inte att fixa pennor till –  du hittar smartphotos perfekta små pennpaket här.

Lyckoönskningar - drömbröllop

4. Bröllopsinbjudan i olika delar 

I en bröllopsinbjudan behöver det finnas mycket information kring den stora dagen, med allt ifrån datum, tid , plats för fest och vem som är toastmaster. För att det inte ska bli för rörigt så vill vi tipsa om att göra inbjudningskortet i olika delar. Använd dig av ett vikt fotokort där du skriver det absolut viktigaste som plats och tid för vigsel och var festen ska hållas. Lägg sedan till ett minikort med samma tema där du kan skriva klädkod, adress till festlokalen och numret till toastmastern. Snyggt, stilrent och väldigt enkelt! Detta minikort är även perfekt för gästerna att lägga i plånboken för att ha lättillgängligt om de behöver få kontakt med någon under er stora dag. Till exempel om de inte lyckas hitta till vigselplatsen.

Bröllopsinbjudan till ert drömbröllop

Hoppas att några av våra tips och trix har kommit till hjälp i din planering.  Att planera sitt drömbröllop är inte alltid så enkelt och det finns oändligt många roliga idéer på vad du kan göra. Det viktigaste är att komma ihåg är att du anpassar det till vad du och din partner tycker om så kommer det garanterat att bli bra. Har du inte kommit så långt i planeringen och bara söker bröllopsinspiration? Kolla in våra andra blogginlägg som handlar om allt gällande bröllop här.

 

Sofie J är vår eminenta praktikant som just nu studerar på KYH – affärsutveckling inom digitalhandel. Sofie stöttar upp i olika projekt på smartphotos marknadsavdelning och kommer bland annat att bidra med smarta tips och idéer här på bloggen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.