5 magiska tips – så ordnar du ett Mimmi Pigg kalas – enklare än du tror!

5 magiska tips – så ordnar du ett Mimmi Pigg kalas – enklare än du tror!

Något som är väldigt inne just nu kalas med tema! Och det spelar ingen roll om du planerar ett barnkalas, en 40-årsfest, ett barndop eller bara en härlig sommarfest – temafest passar alla tillfällen! Vi har satt ihop några urenkla tips på hur du, både enkelt och billigt, kan sätta ett tydligt och personligt tema för festen. Vi tog dessutom hjälp av en av våra favoriter –@svenssonsusanne – som skapade detta magiska Mimmi Pigg och polka dots kalas till sin dotters 3-årsdag! 

1. Låt dina foton visa temat!

Att ordna kalas för barn kan vara den roligaste tillställningen att planera och genomföra. Här kan du verkligen gå ”all-in”. Det kan inte bli för mycket. Susanne valde att skapa ett kalas med Mimmi Pigg som huvudtema. Men istället för att köpa färdiga Mimmi Pigg produkter klädde hon sin dotter i den sötaste Mimmi Pigg dressen och gjorde en egen liten photo shoot. Bilderna använde hon sedan för att skapa personliga dekorationer till kalaset och visst lyckades hon! Fantastiskt fina bilder som verkligen ger det lilla extra till kalaset!

2. Magiskt fina popcornbägare till kalaset

temafest - popcornbägare

Dessa popcornbägare gjorde Susanne personliga genom att skapa runda etiketter med bilder på dottern i sina Mimmi Pigg kläder. Det bästa av allt – klistermärkena kostar endast 79 kr för 48 klistermärken! Genom att fästa personliga klistermärken på en vanlig popcornbägare (i ditt färgtema) gör du den både personlig och unik samtidigt som du på ett enkelt sätt får in ditt tema.

3. Dekorera med flasketiketter

Även dukningen och festdekorationerna till kalaset får gärna innehålla detaljer som matchar ditt tema. Här har Susanne skapat flasketiketter där hon blandat bilder på dottern med bilder på Mimmi Pigg. Flasketiketterna säljs i set om sex stycken etiketter där du designar varje etikett individuellt. Du kan alltså ha olika bilder på varje etikett. Flasketiketter kostar 69 kr för sex stycken etiketter.

4. Små godispåsar till gästerna
Temafest

Susanne hade även fixat små give-aways med godis till gästerna på kalaset. Här valde hon en redan färdig design från Smartphoto som matchade hennes färgtema. Mimmi Pigg fick hon med genom att lägga till bilden på dottern Thea i sina fina Mimmi kläder. Smartphoto har 3 typer av godisförvaring att ge bort till gästerna. Dessa fina godispåsar som Susanne skapade är en cellofanpåse med ett kort som häftas fast i påsen där du sätter din egen bild och text på kortet. Du kan också välja vår nyhet godispåse med fotoomslag eller klassikern med små godisburkar med bild på locket.

5. Dekorera presenterna

Att fylla 3 år är stort och det roligaste av allt är såklart att få presenter. Ett enkelt sätt att piffa presenterna är att även här sätta en rund etikett. Susanne använde samma sorts etikett som på popcornbägarna. Så fint och så enkelt. Och tänk vad kul att få presenter med sig själv på bild!

 

Har du haft ett temakalas? Dela gärna med dig i kommentarerna om dina bästa tips!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *