Hurra – nu finns våra fotokuddar med dubbelsidigt tryck!

Hurra – nu finns våra fotokuddar med dubbelsidigt tryck!

Kudde med foto har länge varit en favorit hos oss på Smartphoto. Det är därför extra kul att berätta att vi precis lanserat en helt ny typ av kudde med dubbelsidigt tryck. Det är precis lika enkelt som tidigare att skapa din egen kudde. Den enda skillnaden är att du nu även får vara med och bestämma hur baksidan ska se ut. Välj mellan att ha två olika foton eller två olika texter/citat på fram- och baksidan eller foto/text på framsidan och ett av våra häftiga mönster på baksidan. Ena månaden kan du ha den ena sidan fram för att nästa månad vända på kudden och få en helt ny look – två kuddar i ett helt enkelt!

Kudde med dubbelsidigt tryck

Kudde med foto – i tre olika storlekar

Sedan tidigare har du kunnat skapa en kvadratisk kudde med tryck på ena sidan och en hjärtformad kudde. De finns båda kvar men har nu fått tre nya kompisar: rektangulär kudde i storlek 50×30, kvadratisk kudde i storlek 40×40 och den maffiga XL-kudden i storlek 70×70. Samtliga nya kuddar kan du designa både fram- och baksidan på.

Så här skapar du din kudde med foto:
Börja med att välja den storlek och det format du önskar på din kudde. Du hittar samtliga dubbelsidiga kuddar här. När du valt storlek och format får du upp en rad designs att välja mellan. Här kan du välja om du vill ha ett kollage av bilder eller en bild som täcker hela kudden, eller om du bara vill ha ett snyggt citat på din kudde. Du kan sedan välja om du vill ha en likadan baksida som framsida eller om du till exempel vill ha en bild på framsidan och ett mönster på baksidan.

Har du hittat en design för framsidan som du gillar kan du enkelt via de tre ikonerna under bilden (se bild nedan där vi ringat in med gul penna) byta mellan de tre olika alternativen för design på baksidan:
kuddar 3 alternativ

Alternativ 1  – foto på båda sidor av din kudde

Förutom att du även här kan välja mellan flera olika mallar (kollage av bilder, en bild som täcker hela ytan eller bild med text på), så kan du även välja om du vill ha samma foto eller text på framsida och baksida eller två helt olika bilder/texter på din kudde.

Genom att ha två olika bilder kan du enkelt få två helt olika uttryck med din kudde. Bara att vända på kudden när du tröttnat på den ena bilden/texten.

Alternativ 2  – foto på ena sidan och en vacker färg på baksidan

Du kan även välja att enbart ha en vacker färg på baksidan av din kudde med foto. Extra snyggt blir det om du matchar baksidans färg med en färgton som återfinns i din bild eller den design du har valt.

För varje design rekommenderar vi på Smartphoto en färg som matchar den design du valt. Men du kan själv ändra den färgen till någon annan färg. Det gör du enkelt i vår editor.

Genom att klicka på menyalternativet ”bakgrund” och sedan ”färg” så får du upp alla färgtoner som du kan välja mellan. Klicka på färgerna och testa dig fram. Du får direkt en förhandsgranskning på din kudde när du klickar på en färg i färgpaletten.

 

Alternativ 3  – foto på ena sidan och ett häftigt mönster på baksidan


Vill du hellre ha ett häftigt eller vackert mönster på baksidan av din kudde med foto? För varje design finns en rekommendation på mönster från Smartphoto. Du kan i editorn själv testa dig fram vilket mönster du tycker passar din bild bäst. Eller utgå från personen som ska få kudden? Gillar personen grafiska mönster, sprakande färger eller kanske blommor?

Det finns ett stort antal mönster att välja mellan. Klicka på det mönster du gillar och din kudde ändras direkt i editorn.

Kudde med mönster på baksidan

Testa dig gärna fram genom att klicka här.

Och kom ihåg att dela med dig av resultatet på Instagram genom att tagga oss @smartphotose och använda dig av #smartinspo. Då är du dessutom med och tävlar om ett presentkort på 300 kr att framkalla dina bästa bilder för. Varje månad presenterar vi en ny vinnare!

Lycka till med kuddmyset!

Har du frågor kan du ställa dem direkt i kommentaren här under. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *