Fars dag-present – 9 tips på gör-det-själv-presenter till pappa!

Fars dag-present – 9 tips på gör-det-själv-presenter till pappa!

Letar du efter inspiration till en fars dag-present? Läs vår guide nedan och hitta enkelt den perfekta och mest unika fars dag-presenten. En present som tydligt visar din pappa hur mycket han betyder för dig. Möjligen kommer han att säga dig att han inte önskar sig något i år. Detta faktum kommer bara att göra att han kommer att älska att få en personlig gåva skapat med omtanke och kärlek. Vad sägs om en egengjord och unik fars dag-present att ha med till jobbet, hemmakontoret, garaget eller när pappa är på språng. Det finns många fina och personliga gåvor som kan göra din pappa extra lycklig på sin speciella dag.

Fars dag-present från en dotter

En fars dag-fotobok med de bästa bilderna på pappa och dotter

fars dagpresent

En mycket populär fars dag-present är en gåva full av pappa/dotterminnen som han snabbt kan ta ner från bokhyllan och bläddra i. Skapa en fotobok fylld med de bästa bilderna av pappa och hans dotter. Det blir garanterat många härliga stunder tillsammans där ni snabbt kan titta på älskade minnen och bli lite nostalgiska.

Mobilskal med foto

Fars dag - mobilskal

Idag är det större chans att vi plockar fram våra mobiltelefoner än våra plånböcker. Välj därför att ge ett unikt mobilskal som fars dagpresent. Skalet skyddar telefonen samtidigt som du kan trycka en bild på skalet som gör pappa glad varje gång han tar upp sin telefon. Välj t.ex. den bästa bilden på pappa och dotter.

Ett personligt förkläde

Fars dag present

Det kommer garanterat att bli mycket skratt och massor av kladd när pappa och dotter leker mästerkockar i köket. Ge bort roliga stunder tillsammans i köket genom att skapa ett personligt förkläde till fars dag med bilder på pappa och dotter tryckt på förklädet. Förklädet tål maskintvätt, är av hög kvalitet och tål det faktum att pappa och dotter testar sig igenom flera kokböcker och får massor av kvalitetstid tillsammans i köket.

Ps. Förklädet kan enkelt uppgraderas genom att komplettera med en receptbok med alla pappas favoriträtter- Då kanske även kommer att laga mat till er mer ofta. Win – win 🙂

Fars dag present från en son

En personlig och unik kortlek

Förvandla pappa till kung, mamma till drottning och sonen till knekt genom att skapa ett personligt kortspel med foto. Ta korten med dig på picknicken, resan eller ta fram under en mysig hemmakväll. Du väljer 7 av dina bästa bilder (där du har möjlighet att välja 1 bild för var och en av de 4 sviterna (ruter, hjärter, spader och klöver), 1 för knektarna, 1 för damerna och 1 för kungarna). Ett kortspel är perfekt för många härliga timmar av kvalitetstid för Pappa och son.

Fars dag bilder

Vi lever i en digital tid då de flesta av våra foton endast tittas på genom en mobiltelefon, surfplatta eller laptop. Överraska pappa på fars dag genom att framkalla och ge bort några av de finaste bilderna på pappa och barnen, eller hela familjen. Perfekt för att hänga upp hemma eller ha med på kontoret. Välj bland annat mellan panoramabilder, svartvita bilder och förstoringar. Hitta det format och storlek som passar er pappas stil och smak allra bäst.

Tips. Fråga gärna pappa och du kan få titta på bilderna som han har tagit med sin telefon. Oftast är det så att bilderna vi har tagit själva fångar de viktigaste ögonblicken för pappa.

Fars dag t-shirt

fars dag presenter

Ge pappa en t-shirt med en bild på sina barn. Du kan välja om du vill ha en stor bild eller ett kollage av de bästa bilderna av pappa och barn. Du kan välja om du vill ha trycket på fram- eller baksidan av t-shirten. Lägg även enkelt till om du vill ha en text på din tröja. Här kan du läsa mer om hur du skapar egen design på din t-shirt.

Vill du göra din egen Babyparkerings t-shirt som bilden ovan? Klicka på följande länkar i vit eller svart och ladda ner den bilden och sedan skapar du en T-shirt här

Fars dag-present fr baby

Fars dag present

Dricker pappa kaffe, te eller annan varm dryck varje dag? Ge honom en mugg med foto på barnen som fars dag-present. Välj mellan olika typer av muggar, färger och designval beroende på om muggen är menad för att ha hemma eller till arbetet. Muggen fungerar även utmärkt till att förvara pennor och andra skrivbordstillbehör. Är det en nybliven pappa som ska få sin första fars dag present? Kolla gärna närmare på detta inlägg.

Är det dags att köpa en gåva till fars dag?

Varje år går tusentals barn i alla åldrar online för att svara: När är fars dag? Fars dag firas alltid i Sverige den andra söndagen i november för att hylla våra pappor och är precis som mors dag, ett tillfälle att uppmärksamma en förälder lite extra. Fars dag är från Spokane, USA, där den firades första gången 19. Juni 1910. Det är okänt om fars dag-presenter gavs redan på den tiden. Vi hoppas det. Vet du vad du ska ge i present till fars dag? Kanske vill ni ge honom en heldag? Läs då vidare i detta inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *