4 tips till fars dag: Så firar du pappa hela dagen lång!

4 tips till fars dag: Så firar du pappa hela dagen lång!

Du kan inte skämma bort pappa för mycket på fars dag. Dagen är till för att hedra och fira våra fina pappor. Låt årets fars dag bli en dag att minnas. Här får du 4 tips på hur enkelt kan skapa den bästa fars dag för just din eller dina barns pappa. Vi börjar redan tidigt på morgonen. 

Fars dag

Låt årets fars dag bli en dag att minnas

1. Överraska med stil
Pappa misstänker nog att han kommer att bli uppmärksammad på något sätt under fars dag. Men han förväntar sig nog inte en heldag.

Visst heter det fars dag, men det kunde lika gärna heta pappa och barnens dag.

Sätter du barnen i fokus så kommer dagen att bli lyckad. Du börjar redan på morgonen. Det är inte bara på födelsedagar som barnen (och mamman) kan smyga upp i ottan och förbereda överraskningar till pappa. Duka upp en vacker bricka med den finaste bilden på pappa och barnen, klä barnen i t-shirts med ett passande budskap som ”daddy’s girl”, ”jag älskar min pappa”, ”min pappa är bäst” eller något annat som du vet att pappa skulle uppskatta.

Bricka med foto

Duka upp pappas frukost på en vacker bricka med foto.

T-shirt med foto

Visa pappa hur mycket han är älskad genom att barnen har på sig sin pappa t-shirt

2. Den bästa presenten
Pappa förtjänar den bästa presenten. Vad är finare i en pappas ögon än sina barn. Presenten blir garanterat uppskattad om du sätter en bild på barnen på den. Skapa produkter som pappa alltid kan ha med sig som ett mobilskal, nyckelring eller personliga manschettknappar.
Har du större barn kan du alltid ge barnen en egen uppgift. Förutom alla fantastiska teckningar, pärlplattor och annat pyssel så kan barnen få fota sig själva, förstora upp och ge till pappa. En vacker canvas eller annan väggdekoration med bild på pappa och barnen blir också enkelt en favorit.

Framkalla fina bilder till fars dag

Låt barnen ta en bild på sig själva och framkalla till pappa på fars dag – roligt att se barnens kreativitet.

Mobilskal med foto

Mobilskal med foto till pappa på fars dag

3. Så förgyller du dagen
Planera för en mysig heldag med familjen. Om vädret tillåter kan ni gå och fiska (har isen lagt sig är pimpelfiske och skridskoåkning en perfekt aktivitet som passar alla i familjen). Ta med dig kameran eller fota med mobilen. En härlig familjedag är verkligen värd att sparas för framtiden. Framkalla bästa bilden och sätt i en vacker ram eller varför inte ge en fotobok från dagen till pappa i julklapp?

Fiska med pappa på farsdag

Gör något som pappa tycker om på fars dag och se till att hela familjen är med!

4. Avsluta dagen på bästa sätt!
Efter en heldag tillsammans blir pappa glad av att få sjunka ner i soffan med sin favorittidningen, medan mamma och barn fixar en överraskningsmiddag. Beroende på barnens ålder så kan de givetvis vara mer eller mindre involverade. Det viktigaste är att pappa känner sig uppvaktad. Satsa på en personlig dukning. Det kommer att rama in dagen perfekt. Pappa blir nog väldigt glad om han får en öl med bild på sig själv på etiketten. Barnen kan göra bordsplaceringen och markera ut med dekorationsklistermärken med bilder på pappa.

flasketikett med foto

Fira pappa med en personlig flasketikett.

 

napkinstickers_shoot_lifestyle3

Börja redan nu att planera för det bästa fars dag firandet!

Självklart har vi ett specialerbjudande när du handlar presenter och överraskningar till pappa!
Du kan få upp till 40% rabatt beroende på hur mycket du handlar.

Klicka här för att läsa mer och ta det av erbjudandet!

istock_000068517545_full

Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *