10 roliga och annorlunda sätt att njuta av dina semesterbilder!

10 roliga och annorlunda sätt att njuta av dina semesterbilder!

Har du precis kommit hem från härliga veckor av ledighet? Har du nu hela mobilen full med underbara sommarminnen, stora som små? Då får du inte missa dessa 10 tips på roliga, och kanske för dig helt nya sätt att njuta av dina semesterbilder. Vi har listat både nyheter men också gamla favoriter från Smartphotos breda sortiment av fotoprodukter.

1. Tiden går men minnen består!

Semesterbilder på en väggklocka

Oavsett om ni har haft en härlig hemester eller varit på resande fot så har du säkert en favorit (eller kanske många favoriter?) bland dina semesterbilder. Ett roligt sätt att njuta av din favoritbild är att trycka bilden på en klocka. Väggklocka med foto finns i flera olika former och storlekar och du hittar alla varianter här.

2. Ta med semestern in i vardagen!

Semesterbilder på en musmatta

Se till att ta med dig sommarkänslan, och minnen från en underbar semester, tillbaka in i din vardag. Till exempel genom att sätta din favorit-semesterbild på en musmatta! Finns både som ergonomisk- och vanlig musmatta och du hittar alla varianter här.

3. Krydda höstens fredagsmys med dina semesterbilder!

Sätt dina semesterbilder på en kakburk

När vi kommer tillbaka från semestern så faller vi snabbt in i våra gamla vanor. Och vissa vanor är mer välkomna än andra, som fredagsmyset till exempel. Se till att krydda höstens, och vinterns, alla fredagsmys genom att servera godis och snacks från en egendesignad kakburk. Kakburken finns i flera olika storlekar och format och du hittar alla varianter här.

4. Inred med dina semesterbilder

Fotokonst på hexagoner

Ett annat sätt att njuta av dina semesterbilder är att göra fotokonst av dem. Det finns massor av olika material att skapa fotokonst av. Allt från den traditionella canvastavlan till fotoposters. Men nu handlar ju detta inlägg om annorlunda sätt att njuta av dina bilder. Därför vill vi slå ett slag för dessa roliga fototavlor i form av hexagoner i aluminium. De går att köpa i olika paket med allt från 1 till 8 hexagonplattor och du hittar dem här.

5. Spela minnesspel med era semesterbilder!

Minnesspel med semesterbilder

När vi är tillbaka till vardagen och kvällarna blir mörkare, vad passar då bättre än att ha en spelkväll! Extra roligt blir det om du skapar spel av era semesterbilder! Till exempel ett minnesspel! Du hittar andra kortspel som du kan göra personliga med dina bilder här.

6. Ett nytt sommarminne varje månad!

Fotokalender

Här kommer en riktig favorit! Skapa en väggkalender av dina sommarbilder. Då kan du under hela året njuta av ett nytt härligt sommarminne varje månad. Du hittar alla varianter av väggkalendrar här.

7. Skapa en fotovägg av fotoremsor!

Fotoremsor

Framkalla dina sommarbilder som fotoremsor. Ett roligt alternativ till vanliga albumsbilder. Perfekt både för att göra scrapbooking av dina semesterbilder och för att skapa en annorlunda fotovägg. Passa på att experimentera när du skapar dina fotoremsor, det finns nämligen många val att göra i Smartphotos editor. Allt från att byta till en bakgrundsfärg eller mönster, till att lägga till text och ha olika antal bilder per remsa. Visste du att fotoremsor även finns som magnetiska fotoremsor? Se till exempel detta DIY på hur du gör en magnetisk fotovägg!

8. Skapa fotokonst som gör dig glad!

Alu-poster

Inred med saker som ger dig glädje! Det kan vara ett favorittips när det kommer till att inreda hemmet. För vad kan göra dig mer glad än bilder på människor och upplevelser som ni delar? Skapa ett kollage av dina favoritbilder på en Alu-poster. Och vad är nu en Alu-poster? Det är helt enkelt en komplett tavla där ditt foto trycks på fotopapper som sitter på en 3 mm ultralätt skiva med matchande monteringstillbehör. En helt komplett talva utan att du behöver köpa någon ram.

9. Bär alltid med dig ditt bästa sommarminne!

Nyckelring

Ha alltid med dig ditt favoritminne genom att trycka din bild på en nyckelring. Hos Smartphoto finns det flera varianter av nyckelringar att välja mellan. Du hittar alla varianter här. På bilden ovan ser du nyckelring i trä.

10. För dig som vill njuta av alla dina semesterbilder!

Fotobok med dina semesterbilder

Har du mobilen full av bilder efter en härlig semester så finns det ett sätt att njuta av dina sommarminnen som slår allt annat! Nämlingen en fotobok. Här kan du anpassa och skapa precis efter dina behov. Välj till exempel storfavoriten fotobok L med personligt omslag. Ladda enkelt upp alla bilder som du vill ha med och välj ”autofill” när du skapar din fotobok. Då placeras dina bilder automatiskt ut i kronologisk ordning i boken. En fylld fotobok på bara några få minuter! Hur bra låter inte det?

Dela gärna med dig av det du skapar med dina bilder!

Vi älskar att se när ni skapar med era bilder! Dela därför gärna med dig av det du skapar på instagram! Använd gärna #mysmartphoto, en hashtag där vi låter våra kunder inspirera varandra till att skapa roliga och vackra saker med hjälp av sina foton!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *