Så fixar du bästa höstfesten  – halloween, höstbröllop eller födelsedag!

Så fixar du bästa höstfesten – halloween, höstbröllop eller födelsedag!

Under årets mörka månader behöver vi fylla på med lite extra energi i form av att umgås. Du behöver egentligen inte ha något särskilt att fira för att bjuda in till höstfest. Det handlar bara om hur du väljer att paketera din fest. I detta blogginlägg tittar vi lite närmare på några av våra favoritfester under hösten. Halloween är givetvis en av dem, men även magiska höstbröllop och härliga hemmafester.

Tips 1. Halloween – även för vuxna

Halloween är på många sätt barnens högtid med ”trick or treat” och maskerad i fokus. Men Halloween är ett fantastiskt tillfälle att bjuda in till fest även för vuxna och en höstfest du ej får missa. Tema Halloween har inga gränser när det kommer till att dekorera eller klä ut sig. Bjud in dina vänner med en stilren inbjudan som bara avslöjar det mest väsentliga…

Skapa en inbjudan

Tips 2. Barnens Halloween

höstfest
Finns det något bättre än att skapa en temafest för barn. Det kan aldrig bli för mycket! På barnens Halloween kan du satsa stort med allt från skrämmande skattjakt med läskiga godispåsar till dekorationer och pynt. Ta en bild på ditt barn i Halloweenkostym och skapa till exempel en godispåse med fotoomslag. En perfekt give-away till alla barn på festen!

Gör en godispåse med fotoomslag

Tips 3. En höstfest för att fira hösten!

Höstfest
Du behöver inte alltid ha en tydlig anledning till att fira. Det räcker med din vilja till att fira. Bjud in dina vänner till en sprakande höstfest med tända ljus, god mat och kanske lite mysig livemusik. Lägg givetvis fram en gästbok där alla kan skriva några härliga tankar om livet och betydelsen av goda vänner.

Skapa en gästbok

Tips 4. Att fylla år på hösten

höstfest
Är du född på hösten? Har du varit ledsen över att du aldrig har kunnat bjuda in till sommarkalas? Det ska du inte vara. Att fylla är på hösten är fantastiskt. Dekorera kalasbordet med löv i sprakande färger och använd härliga höstbilder till att skapa små detaljer för att till exempel dekorera flaskor med. En snygg inramning till födelsedagen.

Skapa en flasketikett

Tips 5: Höstbröllop

höstfest - höstbröllop
Den ultimata höstfesten är ju såklart höstbröllopet. Väljer ni att gifta er på hösten så kommer era bröllopsbilder garanterat bli färgrika. Se till att fånga er kärlek ute i naturen. Det kommer att ge era bröllopsbilder en magisk inramning. Samla era bilder i en lyxig fotobok med personligt omslag. Boken blir en vacker detalj att dekorera ert hem med. Välj gärna en bok i större format där bilderna får den plats de förtjänar.

Skapa en fotobok

Tips 6: Myskväll hemma!

En fest behöver inte alltid innebära mycket folk och hög musik. Det är precis lika energigivande att bjuda in dina allra bästa vänner på en myskväll hemma. Se till att framkalla några av era bästa minnen tillsammans (t.ex. som vackra retroprints). Bjud på te och nybakt bröd och ägna hela kvällen åt att titta på och prata om gamla minnen! En höstfest med tema mys och minnen 🙂

Photo cred: @carmadk

Framkalla retroprints

Vill du ha ännu mer tips på hur du får till den bästa höstfesten? Här har vi samlat allt du behöver för en lyckad höstfest!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *