8 tips på alla hjärtans dag-presenter vi vill ge bort 2022

8 tips på alla hjärtans dag-presenter vi vill ge bort 2022

Alla hjärtans dag 2022 närmar sig. Har du börjat fundera över vem du vill överraska och visa din uppskattning till detta år? Oavsett vem som är din Valentine (eller dina) så har vi en rad tips på olika sätt som du kan visa din kärlek och omtanke till de som betyder mest för dig. 

1. Ge lyx i vardagen – ett presenttips till alla hjärtans dag

Att fira vardagen och livet är något vi gör alldeles för sällan. Varför krångla till det. Är din mamma en av dina Valentines? Bjud hem henne på en vinkväll mitt i veckan och överraska med ett personligt set med graverade vinglas och karaff, kan ni inte ses just nu så är en digtal drink ett alternativ.

Alla hjärtans dag

2. Hjälp din Valentine att strukturera upp vardagen

Är din Valentine en person som tenderar att ta på sig för mycket och glömma bort att prioritera sig själv? Bjud in din Valentine på en helkväll med god mat där ni hjälps åt att avsätta egentid och tid för återhämtning. Är din Valentine din bästa vän som också är småbarnsmamma? Erbjud din hjälp att passa barnen för att underlätta för henne att få till stunderna för återhämtning. Som alla hjärtans dag present ger du en personlig anteckningsbok med ett – för din vän – passade citat eller påminnelse, tillsammans med en inbjudan till er helkväll.
Tips: Om du inte kan träffa din Valentine kan du alltid skicka presenten. Som alternativ till hemmamiddag kan du beställa mat från hennes fovoritrestaurang och få det hemkört till henne. Så kan ni avnjuta en härlig tillsammans via internet. Inte samma sak, men bättre än inget.

Alla hjärtans dag

3. Kaffe + småbarnstid = sant

Alla som har barn kan enkelt relatera till den första sömnlösa tiden med barn (det här att det finns bebisar som sover hela natten känner i alla fall inte jag till…). Vill du uppmärksamma en trött småbarnsförälder på alla hjärtans dag? Du kan inte göra så att barnet sover, det enda du kan göra är att stötta och berätta att det faktiskt kommer en tid då barnet kommer att sova. Sedan ger du småbarnsföräldars starkaste vapen för att överleva; kaffe plus en mugg med ett budskap som ger henne ett leende på läpparna och en känsla av att hon faktiskt inte är ensam.

Alla hjärtans dag

4. Så kan du uppmärksamma mor- och farföräldrar på alla hjärtans dag

Är du en av dem som har fantastiska mor- och farföräldrar som ställer upp och får er vardag att faktiskt gå ihop? Grattis! Var det längesedan du på riktigt visade din uppskattning? Alla hjärtans dag är en perfekt dag att hylla de som ställer upp för dig och din familj. Bjud hem dem på en fika och servera kakor från en vacker kakburk där du har låtit trycka en av barnens teckningar på locket. Träffas ni inte inomhus just nu så klär ni bara på er värma kläder och tar fikan utomhus.

Du skapar din kakburka enkelt hos Smartphoto! Ta ett foto med din mobil på teckningen, ladda upp dem på smartphoto.se och skapa – klart!) Se gärna vår youtube video för ännu fler tips om vad du kan göra med barnens teckningar.

5. Alla hjärtans dag – fira ditt livs kärlek

Visste du att du kan trycka ditt eget motiv eller text på en sweater? En perfekt present att ge till din Valentine nummer 1 – ditt livs kärlek. Tröjan finns för både herr och dam i flera färger och storlekar. Nu kan du även kan välja om du vill ha ditt tryck på fram eller baksidan. Hitta något personligt och träffande citat eller kanske ett meddelande som bara du eller din partner förstår.

Alla hjärtans dag

6. Gemensamma minnen att njuta av varje dag!

Denna alla hjärtans dag present passar alla typer av Valentines oavsett ålder och er relation. Detta är kylskåpsmagneter där bilden trycks på en del av magneten och lämnar sedan en ram och en större tom yta under bilden – vilket ger kylskåpsmagneten en retrokänsla och påminner om foton tagna med en gammal direktbildskamera. Det roliga med dessa magneter (förutom att du trycker dina egna bilder på magneten) är att du även kan bestämma vilken bakgrundsfärg eller mönster du vill ha på dina magneter samt lägga till en kortare text!

Alla hjärtans dag

7. En värmande hälsning

Alla hjärtans dag

Ett vacker och personligt kort är ibland de enda som behövs för att hylla och uppmärksamma en person som betyder mycket för dig. Du kan skicka den på post som en personlig hälsning där du berättar varför just denna person är din valentine 2022 eller använda kortet för att bjuda in till den riktiga presenten. Till exempel en helkväll tillsammans, en middag eller en fest!

8. Ett kärleksmeddelade på choklad!

Oavsett vem som är din Valentine så kan vi lova dig att detta tips på present är ett säkert kort som garanterat kommer göra mottagaren väldigt glad. Smartphotos absolut smaskigaste nyhet är personlig choklad! Den godaste belgiska chokladen där du kan välja mellan chocklad med foto eller chocklad med bokstäver. Pralinerna som trycks med ditt foto på, är gjorda av utsökt mjölkchoklad och ett lager vit choklad medan choklad med text har bokstäver av mjölkchoklad och ikoner och mellanslag gjorda av mörk och vit choklad.

Hoppas att du hittade en passande present till just din valentine. Hittade du den inte i vårt inlägg? Då finns det massa mer spännande saker i vår webbshop som du hittar här. Här hittar du också alltid det senaste erbjudandet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *