Smartphoto 💙 semester – 6 tips på personliga fotoprodukter som förgyller sommaren 🏖

Smartphoto 💙 semester – 6 tips på personliga fotoprodukter som förgyller sommaren 🏖

Förbered dig för sommarens härliga stranddagar med personliga och unika fotoprodukter. Sätt din favoritbild på ett mobilskal och spela kort med en helt unik kortlek med bilder på dig och familjen. Hos Smartphoto hittar du mängder av sätt att njuta av din sommar länge, till exempel genom att skapa en fotobok från din semester.

1. Shoppingkasse – perfekt för stranden

Denna personliga Shoppingkasse är helt perfekt att packa för en dag till stranden. Passar lika bra för badkläderna som till strandleksaker. Tygpåsen är stor och slitstark och har axelband som gör det bekvämt att bära över axeln. Du kan välja att lägga till en bild eller text på en eller båda sidorna av påsen för att sätta din personliga prägel på shoppingkassen.


2. Kortlek med bilder på dig och familjen!

Hos Smartphoto kan du välja att göra kortspelen ännu roligare genom att lägga till dina egna bilder i kortleken! En perfekt avkopplande aktivitet att ta med till stranden eller parken. Välj mellan flera olika typer av kortspel, tex Löjliga familjen, Memo, domino eller vanlig kortlek.Ta kortspelen till en ny nivå genom att lägga till dina egna bilder på spelkorten! En kul twist som alla uppskattar!

3. Mobilskal med foto

Gör mobilen sommarfin med ett nytt och personligt mobilskal. Klicka på länken för att se vilka modeller som finns tillgänliga hos smartphoto.se. Välj att göra ditt mobilskal unikt genom att sätta din favoritbild på skalet eller kanske ett citat eller text som gör dig glad.

4. Vattenflaska i rostfritt stål

Släck törsten i sommar med en personlig vattenflaska i rostfritt stål, eller ta med dig varmt kaffe till stranden? Denna personliga Vattenflaska i rostfritt stål håller din dryck varm eller kall i flera timmar. Välj att sätta din bild eller text på framsidan av flaskan.

5. Din sommar i en fotobok!

Njut av din sommar långt in på hösten genom att skapa en fotobok av dina semesterbilder. Hos Smartphoto kan du designa dina egna fotoböcker, inifrån och ut, och variera designen ifråga om storlek, omslag, bildmängd, bindningar, texttillägg och dekorativa detaljer för att du ska kunna utforma din fotobok precis som du vill. Skapa liggande, stående eller kvadratiska fotoböcker. Välj mellan mjuka och hårda omslag eller spiralbindning beroende på hur exklusiv du vill att din fotobok ska kännas.

6. Gör fotokonst av dina sommarbilder!

Pryd dina väggar med fotokonst signerad dig själv. Skapa till exempel en fotovägg av dina sommarbilder i mordern tappning med hjälp av dessa hexagoner. Enkelt att fylla på väggen allteftersom.

För mer inspiration och fotoidéer till sommaren klicka här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *