🐶 8 roliga presenter till din hund – som även är praktiska för dig!

🐶 8 roliga presenter till din hund – som även är praktiska för dig!

Din hund förtjänar de bästa presenterna. Därför är vi på Smartphoto så glada att vi nu har fått in en hel kollektion av roliga presenter till just hundar. Självklart kan alla presenter göras personliga och unika genom att till exempel trycka en bild på din hund eller skriva hundens namn. Roliga och praktiska presenter i ett!

1. Hundhalsband med namn

presenter till din hund - halsband med namn

Ett snyggt och stiligt hundhalsband med möjlighet att trycka din hunds namn och ditt telefonnummer på. Perfekt om du har en liten rymmare så att du som ägare alltid kan bli kontaktad. Vidare finns bandets bredd finns i två storlekar: 2 cm för medelstora hundar och 3 cm för större hundar. Det finns flera olika designs att välja mellan och dem hittar du här.

2. Hundskål med namn och foto

presenter till din hund - hundskål

Vårt näst tips är en robust matskål i 100% vit keramik som enkelt blir en favoritpresent till din hund. Välj mellan flera olika mallar för att skapa en hundskål som passar dig och din hund. Perfekt om du har fler än en hund så att du enkelt kan hålla reda på vilken matskål som tillhör respektive hund. Du hittar hundskålen här.

3. Stilig hund med en personlig bandana!

presenter till din hund - bandana

Även hundar ska få känna sig extra stiliga, det tycker iallafall vi på Smartphoto. Välj mellan flera unika mönster på din hundscarf för att matcha din hunds personlighet. En personlig snusnäsduk till hund är en utmärkt present till ett husdjur som annars har det mesta!

4. Förvaring av torrfoder och hundgodis

presenter till din hund - förvaring torrfoder

Dessa metallburkar med trälock är perfekta för att ha torrfoder och hundgodis i. Så snygga att det lätt kan bli en inredningsdetalj. Kommer i set om 2 burkar i två olika storlekar. Den stora burken rymmer 1000 ml, medan den lilla rymmer 350 ml. I priset ingår gravering av hundens namn på locket. En present både till din hund och till dig.

5. Stiligt och praktiskt rullkoppel

presenter till din hund - rullkoppel

Promenaden – alla hundars favorit. Med detta fina och personliga rullkoppel går ni på promenad med stil. Perfekt att sätta namnet på din hund på kopplet om du tex har fler än en hund.

6. En praktiskt förvaringsburk för resan

presenter till din hund - metallburk

Denna metallburk med tryck med bild på din hund på locket är perfekt att fylla med hundsnacks till resan. Locket sluter tätt och den är liten och smidig att ta med dig.

7. En personlig namnbricka som present till din hund

presenter till din hund - namnbricka till halsband

Även en liten rymmare förtjänar en present. En perfekt present till rymmaren eller hunden som bara har en snygg stil. Framsidan på namnbrickan har plats för dina kontaktuppgifter (adress, telefonnummer m.m.) och din hunds namn. Om du tappar bort din vän kan upphittaren lätt kontakta dig!

8. En mjuk sovmatta som present till din hund

presenter till din hund - sovmatta

Avslutningsvis kommer här vårt sista tips på presenter till din hund. Det är en mjuk sovmatta som passar lika bra i reseburen som på golvet hemma. Du väljer enkelt mellan flera olika design och lägger själv till din egen text. Trycket ingår såklart i priset.

Bonustips till dig som hundägare

fotomugg

Har du en hund som du älskar mer än allt? Visa det för alla runt omkring dig. Tex genom att trycka en bild på din hund på din kaffemugg eller välj en av våra anpassade design för ett härligt citat om våra älskade hundar.

Även husse och matte förtjänar att vara fina!

tröja med personligt tryck

Visste du att hos Smartphoto så kan du trycka din egen tröja. Du kan till exempel trycka en fin text om hur fantastiskt det är att ha en hund i ditt liv.

Vill du se vad Smartphoto har för fler förslag på presenter till din hund?
denna sida finner du mängder av fler tips – håll till godo!

Sofie är PR & Social Media Manager på smartphoto och ansvarar även för innehållet på smartblogg. Hon brinner för fotografering och att inspirera fler till att skapa med sina bilder. Har du tips om vad du vill att hon tar upp? Maila instagram@smartphoto.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.