🥳 Nu startar Smartphoto Confetti Challenge – så här gör du för att delta! 🎈

🥳 Nu startar Smartphoto Confetti Challenge – så här gör du för att delta! 🎈

I år fyller Smartphoto 50 år. Vi firar detta under hela 2022 och du är självklart bjuden till att vara en del av vår färgsprakande fest! Handlar du hos oss just nu så får du en gåva som gör att du kan njuta av ditt eget konfettiregn. I detta blogginlägg får du veta allt om just detta!

Ballonger och konfetti, två saker vi alla förknippar med firande och fest! Därför är det en självklarhet att just dessa två element finns med när Smartphoto fyller 50 år ( läs mer om vårt firande). Under hela våren kommer du som beställer från Smartphoto.se att få en gåva av oss i din beställning.

🎈 Här är den – vår jubileumsballong!

Gåvan du får är vår fina jubileumsballong! 🎈 Speciellt framtagen för vårt 50 årsfirande. Ballongen är vit med Smartphotos logga på och inuti finns konfetti i guld och blått. Ballongen är dessutom gjord av eco friendly latex. Den 17 januari började de första ballongerna packas ner i alla beställningar som lämnade något av våra två fotolabb. Är du en av dem som redan har fått en ballong? Dela då gärna ditt konfettiregn med oss genom att tagga @smartphotose.

Så här deltar du i Smartphotos confetti challenge 🎉

Ballongen skickas med automatiskt när du gör din beställning på smartphoto.se. Så du behöver inte göra något extra för att få din ballong med din nästa beställning. Observera att ballongen kommer att delas ut i alla beställningar under hela våren! Följ oss på våra sociala medier (@smartphoto.se) för att hålla dig uppdaterad. Med ballongen följer också en kort instruktion för hur du ska göra för att få ditt eget konfettiregn och känna feststämningen som vi vill dela med dig!

Steg 1. Blås upp din ballong 🎈

Börja med att blåsa upp din ballong och gör en knut. Håll ballongen rakt ovanför ditt huvud för bästa effekt. Be gärna någon att filma när du gör detta för att kunna dela ditt konfettiregn med oss!

Steg 2. Stick hål på din ballong 📌

Därefter sticker du hål på ballongen själv, eller så låter någon i din närhet göra det åt dig. Här har du en möjlighet att vara kreativ. Håll ballongen still eller kasta den högt upp i luften och stick hål precis när den är ovanför ditt huvud. Överraska oss gärna med ett spännande sätt att ta hål på din ballong 😃.

Steg 3. Njut av ditt eget konfettireg 🥳

Avslutningsvis får du nu känna glädjen och feststämningen när konfetti i guld och blått singlar ner över hela dig! Och kom ihåg – delad glädje är dubbel glädje, så dela gärna med dig av ditt konfettiregn genom att tagga oss @smartphotose

Var med och fira med oss på Instagram och Facebook!

Följs oss på Instagram @smartphotose och Facebook @smartphoto.se så kommer du under hela jubileumsåret att bjudas på massa härlig inspiration, historiska tillbakablickar och framförallt roliga tävlingar med fina priser! Så följ med oss i vårt firande! 🥳

Sofie är PR & Social Media Manager på smartphoto och ansvarar även för innehållet på smartblogg. Hon brinner för fotografering och att inspirera fler till att skapa med sina bilder. Har du tips om vad du vill att hon tar upp? Maila instagram@smartphoto.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.