VIDEO DIY – Så gör du en vacker förvaringstavla av en fotocanvas!

VIDEO DIY – Så gör du en vacker förvaringstavla av en fotocanvas!

Skapa din egen förvaringstavla till hemmakontoret, köket eller hallen! Vi har tagit fram ett superroligt DIY på hur du kan återbruka en gammal fotocanvas som du tröttnat på och göra om den till en förvaringstavla. Allt du behöver är kork på rulle och ett snyggt tyg, sedan är det bara att börja fylla din tavla med vackra saker! Se vår DIY–video eller läs hela vår steg-för-steg-guide i detta blogginlägg. Vi har även lagt med massor av härliga tips på vackra saker som du kan fylla din tavla med – missa inte det.

https://youtu.be/TTs5MAnyKgA 

Detta behöver du:

  • Canvastavla som du har tröttnat på
  • Kork på rulle
  • En bit tyg
  • Häftpistol
  • Limpistol
  • Clips (att hänga upp saker med på tavlan)
  • Häftstift (att fästa saker med på tavlan)

Så här gör du:

1. Limma fast kork på din canvas

Börja med att limma fast kork på din canvastavla. Korken gör att du enklare kan fästa saker på din tavla. Använd gärna limpistol så att korken fäster ordentligt. Vill du ha extra stabilitet i din förvaringstavla så kan du fästa flera lager av kork.

2. Häfta fast tyget

Sedan är det dags att fästa tyget över din tavla. Se till att tyget är väl struket för en snyggare tavla. Vik över tyget och fäst det med häftpistol på baksidan av din canvastavla, i den träram som canvasen är uppspänd på.

3. Häng upp din tavla

Nu är din förvaringstavla färdig och redo att hängas upp. Ett perfekt sätt att få ordning på viktiga papper eller att hänga upp dina bästa minnen på! Tavlan blir även en snygg detalj i rummet.

4. Fyll din tavla med vackra ting!

Nu är det dags för den roligaste biten. Att fylla din tavla med vackra saker. Vi väljer att fylla vår förvaringstavla med härliga minnen printade på olika sätt – allt från snygga fotokort (häng gärna upp kuvertet också – perfekt sätt att förvara kvitton på), fotoremsor och prints i blandade storlekar.
Nedan följer hela listan på saker som vi har dekorerat vår förvaringstavla med.

Dekorera din förvaringstavla med:

Det bästa av allt är att du enkelt kan förändra din tavla hur ofta du vill. Du byter bara ut de bilder som du väljer att visa upp!

Lycka till!

Sofie är PR & Social Media Manager på smartphoto och ansvarar även för innehållet på smartblogg. Hon brinner för fotografering och att inspirera fler till att skapa med sina bilder. Har du tips om vad du vill att hon tar upp? Maila instagram@smartphoto.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.