Mors dag-present – 7 personliga presentidéer från Smartphoto

Mors dag-present – 7 personliga presentidéer från Smartphoto

Mors dag står snart runt hörnet och det är dags att hitta den perfekta mors dag-presenten. Vi har samlat våra bästa idéer till en present till mors dag – här hittar du mängder med inspiration till hur du kan skämma bort din mamma med personliga och kreativa presenter, som hon garanterat inte har sedan tidigare.

Gör mors dag till något speciellt i år!

En gång per år förtjänar våra mammor ett extra tack – nämligen på mors dag, men vad ska man ge i mors dag-present? Här får du våra bästa tips på personliga presenter som garanterat kommer att glädja just din mamma:

1. Fotokort – som tillägg till klassiska mors dag-presenter

mors dag present

Är du mest förtjust i klassiska mors dag-presenter som blommor och choklad, då kan du göra något extra av det, utan att det kostar särskilt mycket. På Smartphoto ger vi dig möjlighet att designa dina egna fotokort med bilder på dig och din mamma. Här väljer du även färger och får möjlighet att skriva en personlig hälsning på kortet. Våra fotokort kan enkelt användas för att piffa upp de klassiska presenterna till mors dag.

2. Poster med posterhängare – personlig konst till hemmet

Har ni nyligen varit på semester tillsammans? Har du tagit en perfekt bild med din kamera eller har du en fin familjebild någonstans? På Smartphoto har vi gjort det enkelt att göra dina egna posters och det är en av våra mest populära mors dag-presenter – en personlig present, som hon kan titta på varje dag och glädjas över igen och igen.

Tips: Familjebilder är alltid en hit. Ta ett bra foto av syskonen, designa din egen poster på Smartphoto och sätt den i en snygg ram – det är ett säkert val av mors dag-present.

Gör din egen poster här : Gör din egen poster

3. Fina fotomagneter – dekoration till kylen

På Smartphoto kommer du långt med en liten budget. Vi har många små personliga mors dag-presenter, bland annat våra populära fotomagneter, som du själv designar. Du dekorerar dem själv med text, färg och bilder på familjen. Saknar du inspiration till magneter, så har vi gjort en utgåva speciellt till mors dag – här är magneterna redan dekorerade med gulliga mamma-citat, så det enda du behöver göra är att lägga till dina bilder. Se våra fotomagneter till mors dag här.

4. Personligt fodral till dator eller surfplatta – Nytt hos Smartphoto

Ska din mors dag-present vara praktisk – inte endast en prydnadssak, utan en sak som faktiskt har en funktion? Då är det perfekt att designa ditt eget personliga fodral och ge det som mors dag-present.

Kanske har din mamma något som hon älskar – en särskild färg, en årstid eller kanske sin hund. Det finns gott om möjligheter att dekorera ditt omslag med saker som din mamma tycker om och som hon blir påmind om, när hon använder sin dator eller surfplatta.

5. Gör din egen fotobok – en bästsäljare till mors dag

De flesta bilder landar förr eller senare i en dator där de aldrig blir sedda – och det är synd, för vi har alla snygga bilder liggandes som förtjänar att lyftas fram. Det kan vara bilder från kalas, häng i sommarstugan eller semester från en resa söderut. När du gör din egen fotobok tar du tillbaka alla goda minnen igen – och för de flesta av oss är det både en rörande och personlig mors dags-present att få. Det visar omtanke att designa något själv och samtidigt är det en stor glädje att gå igenom alla familjens minnen.

Vill du göra en fotobok som mors dags-present? Sätt igång här: fotobok.

6. Ett vacker foto i en ram med glitter!

Vissa mödrar ÄLSKAR att dekorera hemmet med minnen. Om din mamma är en av dem, då är det givet att ge henne en personlig dekoration i mors dags-present.

En nyhet från Smartphoto är denna vackra akrylram med glitter i. När du designar din egen ram får du själv välja vilken bild som ska vara inuti – det kan vara en bild på dig och din mamma, på dig och dina syskon eller på dina föräldrar (kanske deras bröllopsbild?). Oavsett vilket motiv du väljer, så kommer din mors dag-present garanterat att väcka stor glädje.

7. Till te- eller kaffeälskaren – en personlig mugg

Vår snygga mugg finns nu i nya, feminina färger – perfekt som mors dag-present. När du gör muggar på Smartphoto väljer du själv vilka bilder som ska tryckas på muggen och om det ska vara en gullig text till bilden – det bestämmer du. En personlig mugg är en fin mors dag-present, som hon till exempel kan använda på arbetsplatsen.

Saknar du fortfarande presentidéer till mors dag, då är det bara att dyka ner i vårt stora urval av personliga fotopresenter – här hittar du något som passar alla mammors smak.

Mycket nöje med att hitta den perfekta mors dag-presenten!

Sofie är PR & Social Media Manager på smartphoto och ansvarar även för innehållet på smartblogg. Hon brinner för fotografering och att inspirera fler till att skapa med sina bilder. Har du tips om vad du vill att hon tar upp? Maila instagram@smartphoto.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *