7 tips – så tar du bäst tillvara på barnens teckningar!

7 tips – så tar du bäst tillvara på barnens teckningar!

Barnens teckningar, har vi inte en hatkärlek till dessa små alster? Den första teckningen som består av några små streck men som ger en sådan lycka till en förälder.  Till den dagen när det är dags att tömma 5-åringens pyssellåda på förskolan och du får ta med dig en stor säck för att ens få med det hem… Någon som känner igen sig? Självklart kan inte allt sparas, men det finns några enkla knep på hur du kan bevara och njuta av några av dina och barnets favoriter. Här är 7-tips på hur du enkelt förvandlar barnens teckningar till konst och som design på vardagliga ting.

Skapa canvastavlor av barnens teckningar

1. Barnens teckningar som Canvas galleri!

Inred barnrummet med barnets egna konstverk. Ett tips är att skapa ett eget tavelkollage för att få med flera fina teckningar. Om ni sedan tröttnar på motiven är det busenkelt att byta ut någon tavlorna eller placera om dem för att få en ny look i rummet. Genom att skapa ett Canvas galleri så har Smartphoto redan tänkt ut åt dig vilka storlekar på Canvas som passar bäst ihop. Välj mellan att ha med 3, 4 eller 5 tavlor. På bilden ovan ser du modellen ”4 panel mix”.

Skapa med barnens teckningar

2. Barnens teckningar – samla de bästa från året i en fotobok

Om barnen har ritat många teckningar som du vill föreviga, är det perfekt att spara dem som en fotobok. Allt samlat på ett ställe och du kan lägga till egen text med till exempel barnets namn, datum, vad teckningen föreställer, eller om barnet själv sagt något roligt om sin teckning. Här finns det flera olika varianter att välja mellan, allt från en mindre fotobok (fotobok M från 89 kr) till fotobok L från 179 kr. Du kan välja mellan hårt och mjukt omslag. Du kan även välja att få en spiralbindning på din bok.
Tips: Gör en större bok att spara samt en mindre enklare box tex Minifotobok som barnet fritt kan bläddra i.
 

3. Låt ditt barn designa ditt mobilskal

Ingen annan kommer att ha ett lika snyggt och unikt mobilskal som du som om du låter ditt barn designa det. Ta en av dina favoritteckningar, scanna den eller ta ett foto på teckningen med din mobil. Välj sedan vilket typ av mobilskal du önskar. Här hittar du samtliga skal för mobil och surfplatta.

Barnens teckningar - kakburk

4 . Den bästa gå-bort-presenten

En kakburk med barnets teckning på locket blir en jättefin gåva till mor- och farföräldrarna! Extra kul blir det om du bakar kakor tillsammans med barnet och fylla burken med också ;). Burken är i metall där teckningen trycks på locket. Kakburken finns i hjärtform, rektangulär och rund.

5. Teckning som design på kläder!

Detta blir garanterat nya favorittröjan. Så fin! Tröjan består av 85% ekologisk bomull och är mjuk och go att ha på sig.
Finns i fyra olika färger: naturvit, blåmelerad, marinblå och rosa i storlek 98-104 till 152-164. Förutom tröjor så finns det en rad andra produkter i textil att sätta sitt eget tryck på, du hittar dem här.

Här kan du läsa mer om hur du enkelt kan sätta ett eget tryck på kläder.

Teckning - kylskåpsmagneter

6. Vackra Kylskåpsmagneter

Istället för att sätta upp själva teckningen på kylskåpet – tryck bilderna på kylskåpsmagneterna! Kylskåpsmagneterna kommer i ett set med 4 magneter där du kan trycka en teckning per magnet. Du kan välja mellan kvadratiska (som på bilden här ovan) eller runda och hjärtformade.

7. Det perfekta resesällskapet

Resemuggen är en sommarnyhet från Smartphoto! Muggen blir superfin med en vacker teckning på. Muggen rymmer 39 cl och har en vägg i två lager som gör att kaffet håller sig varmt lite längre.

Vi har ofta pågående kampanjer med rabatterade priser. Du hittar alltid det senaste erbjudandet på vår startsida på smartphoto.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *