3 tips – sammanfatta 2015 i bilder!

3 tips – sammanfatta 2015 i bilder!

Nu har vi lämnat 2015 och blickar fram mot ett spännande 2016. Efter julstressen är det nu dags att landa och komma tillbaka till vardagen igen. Januari är den perfekta tiden att sammanfatta året som gått. Ta steget längre i år och gör en snygg sammanfattning i bilder. Här ger vi våra 3 bästa tips på roliga sätt att sammanfatta år 2015:

1. Kollage år 2015
Skapa ett kollage av de bästa bilderna från 2015 och fortsätt njuta och minnas alla härliga stunder från året som gått. Hos smartphoto finns flera olika möjligheter för att göra just detta. Allt ifrån en poster som du själv ramar in till en komplett postertavla eller canvas färdig att hänga upp på väggen. Söker du ett ännu mer unikt sätt att skapa snygg väggkonst finns flera lite uddare men så fina alternativ som akrylglastavla, aluminiumtavla eller tryck på vinyl.

Nedan följer våra snyggaste kollagedesigns för väggdekoration:

Postertavla

Postertavla hjärta

Postertavla med kollage hjärta

Canvas

Canvas med 16 bilder och text

2. Framkalla bilder
Den traditionella framkallade bilden är fortfarande väldigt uppskattad. Men sedan digitalkameran och mobilkameran gjorde entré har möjligheterna och alternativen blivit så många fler när det gäller att framkalla eller trycka sina digitala bilder på proffsigt fotopapper. Skapa fotoväggar, klä in en dörr med foton eller skapa ett eget kollage i en stor ram. Välj själv din favorit bland alla format och möjligheter, allt från traditionella albumsbilder i 10×15 cm till kvadratiska bilder, retrobilder eller svartvita bilder. Nyhet är också bilder i panorama. Här kommer några exempel:

Framkallade bilder

Framkallade bilder supreme flex med vit kant

Retrobilder

Retrobilder med känslan av att vara fotade med en direktbildskamera

Svartvita bilder

Svartvita bilder – går att få i matt eller blankt utskick

3. Fotobok – årsbok
Slår inspirationen till ordentligt när du sitter och går igenom bilderna från förra året? Oftast är det ju så att man har fler bilder än vad man tror. Många bilder är dessutom fantastiska och värda att visas upp istället för att bara ligga i en extern hårddisk i väntan på en digital bildvisning.

Valen du har när du ska skapa en fotobok är oändliga. smartphoto har fotoböcker från 79 kr och uppåt, från storlek 17,50 x 13,70 cm till 42,50 x 30,50 som liggande eller 30,50 x 30,50 cm som kvadratisk. Du kan välja att lägga mycket tid på din fotobok och skapa dina uppslag helt själv eller om du har mindre tid välja funktionen auto fill där smartphoto föreslår bästa möjliga lay-out baserat på dina bilder.

Fotoböckerna är uppdelade i olika kategorier med förslag på utseende och design efter vilken typ av bok du vill skapa. Bland kategorierna hittar du; vardag, semester, barn/konfirmation, baby och bröllop.

Fotoböcker

Skapa en årsbok av dina bilder

Fotobok

Ge plats och visa upp dina bilder från 2015

Sammanfatta ditt 2015 – vilket är det härligaste semesterminnet? Vilket är det härligaste vardagsminnet? Vilken är den bästa bilden från året?

Passa på att skapa din sammanfattning av 2015 just nu så kan du dessutom få det till rabatterat pris. Missa inte vår vinterrea på Fotoböcker och vinterrea på Väggdekoration  som börjar nu, vi slänger också in ett mängdrabatts erbjudande på bilder.
Klicka på bilderna nedan och se hela erbjudandena:

Klicka på bilden nedan och få 30% rabatt på alla Fotoböcker

Vintererbjudande 30 rabatt på Fotoböcker

Klicka på bilden nedan och få 30% rabatt på alla Canvastavlor och övrig Väggdekoration

Vintererbjudande på Canvas

Klicka på bilden nedan och få Mängdrabatt på bilder, från 0,49 kr st!

Mängdrabatt på bilder

Lycka till mer er sammanfattning! Skriv gärna i kommentarsfältet om ni har fler tips på sammanfattning av året i bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *