Årets julklapp 2015

Årets julklapp 2015

Så här dagen efter julafton är det dags att kora årets julklapp 2015 hos oss på smartphoto. Är du en av de lyckliga som fått någon av dessa julklappar? Här är hela listan:

1. Väggalmanacka standard
Vår mest populära Väggalmanacka blir årets julklapp 2015. En personlig almanacka i storlek 21,00 x 29,70. Den perfekta presenten där varje ny månad har nya bilder. Visste du att du kan själv välja startmånad på smartphotos alla almanackor och Agendor?

Årets julklapp

Årets julklapp 2015: Väggalmanackan standard

2. Canvastavla 30 x 45
Vi i Norden älskar att ge våra väggar liv genom att skapa konst av våra bilder. Så vi är inte förvånade över att vår populära Canvastavla kom tvåa på listan över årets julklappar.

Canvastavla

Nummer 2: Canvastavla 30×45 cm

3. Mugg med foto
En klassisk produkt som fortfarande är omåttlig populär. Mugg med foto kostar endast 99 kr och den finns i flera olika designs och tema. Missa heller inte våra Muggar med färg eller den Magiska muggen.

Mugg med foto

Nummer 3: Mugg med foto

4. Kudde med foto
Att sätta sin bild på vardagsföremål blir mer och mer populärt. På fjärde plats på listan årets julklapp 2015 hittar vi Kudde med foto. Ett enkelt sätt att sätta sin personliga prägel på soffan eller sängen. Finns även som Stor kudde och Kudde hjärta.

Kudde med foto

Nummer 4: Kudde med foto

5. Nyckelring
Din bild på en nyckelring. Den perfekta presenten till nära och kära. En sak du alltid bär med dig.

Nyckelring

Nummer 5: Nyckelring

6. Fotobok
Att summera året i bilder och ge bort till familjen är alltid uppskattat. Den populära Fotoboken Stor kvadratisk är den Fotobok som var mest populär  att ge bort i julklapp.

Fotobok

Nummer 6: Fotobok stor kvadratisk

Fler produkter och inspiration hittar ni som vanligt på smartphoto.se

Sofie är PR & Social Media Manager på smartphoto och ansvarar även för innehållet på smartblogg. Hon brinner för fotografering och att inspirera fler till att skapa med sina bilder. Har du tips om vad du vill att hon tar upp? Maila instagram@smartphoto.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *