🥳 5 saker du inte får missa till Studenten 2022!

🥳 5 saker du inte får missa till Studenten 2022!

Har du en student i familjen för första gången? Har du koll på allt som ska göras? Vad kostar en studentskylt? Hur beställer du enklast? Hur bjuder du in till studentfesten? Ta del av Smartphotos ultimata checklista för en lyckad student!

1. Välj rätt studentskylt!

Det första jag tänker på när jag hör ”sjung om studentens lyckliga dar” är ett hav av Studentskyltar, vita klänningar, svarta kostymer och sjungande studenter på ett studentflak. Studenten 2022 får vi äntligen njuta av studentflak och utspring igen. Det vill säga att ett Studentplakat är verkligen ett måste!
Hos Smartphoto hittar du tre olika alternativ för dig som söker Studentskylt 2022. Vilken du väljer avgörs enbart av din egen tid och budget. Därför ger vi dig här nedan en liten guide där du kan läsa mer om våra 3 olika typer av studentskyltar.

Studentskylt Deluxe

Till att börja med har vi här Smartphotos lyxigare studentskylt med tryck på båda sidorna. Studentskylten levereras till dig med en träpinnen inkluderat och som själv sedan enkelt monterar. Studentskylten består av två skivor med samma bild och design på båda sidorna. Materilalet är laminerat posterpapper. Skyltens storlek: 50 x 70 cm

Skapa din egen skylt här

Studentskylt på träpinne

Vi går vidare till vår storsäljare en ensidig studentskylt av högkvalitet. Skylten levereras med en träpinne som du enkelt monterar. Skyltens storlek: 50 x 70 cm varav själva bilden/fotot är 40 x 60 cm (runt själva bilden är det en vit ram, där det finns plats för att tex. fästa ballonger och andra dekorationer utan att du döljer studentbilden)
Skapa din egen skylt här

Studentposter

Och slutligen har vi vårt alternativ för den lilla plånboken och den stora fantasin.

Här får du en fotoposter med trycket (studentdesign och foto) du fixar själv en hård skiva att montera på samt träpinne. Fotopapper av hög kvalitet – Posterns storlek: 40 x 60 cm
Skapa din egen studentposter här

2. Studentinbjudan

Vidare kommer här ett annat förslag för en lyckad student. För det blir ju inte lika roligt om ni saknar gäster. Bjud därför in familj och vänner att fira er student genom inbjudningskort student. På Smartphoto finns det flera olika design alternativ. Kanske matcha inbjudan i samma stil som studentplaketet?
Skapa inbjudningskort student här

3. Studentnalle

Lika obligatoriskt som Studentskylten är, lika viktig är Studentnallen. Din student kan inte ha för många nallar kring halsen när dagen är slut. Varför inte göra en personlig nalle och hänga på din student. Smartphotos Studentnalle har en t-shirt där ditt valda foto trycks på!
Skapa din nalle här

Handflaggor säljs hos Smartphoto i ett set om 4 flaggor. På mottagningen blir flaggorna enkelt en del av bordsdekorationen genom att sätta dem i vaser på bordet.

Skapa dina handflaggor här

4. Studentfest – dekorera personligt!

När studenten kommer hem så fortsätter firandet. Studentfesten är en viktig del i studenten och låt din student firas med stil. Smartphoto har allt du kan tänka dig för en lyckad studentfest! Duka personligt med flasketiketter, vimplar i taket, dekorativa klistermärken och servettringar. Titta gärna in på sidan ”allt för en lyckad studentfest” för mer information
Du hittar allt till studentfesten här

studentdukning

5. Tacka med stil och bevara minnena på bästa sätt

Hela släkten kommer och firar din student. Se till att tacka alla ordentligt med ett personligt Tackkort. Många bilder kommer att tas under hela dagen. Låt dem inte ligga gömda i din dator eller en externa hårddisk utan skapa enkelt en snygg och stilren Fotobok av ett av livets största ögonblick.
Skapa dina Tackkort här
Skapa din Fotobok här

Tips! Köper du en Studentskylt, Studentskylt delux eller Studentposter hos Smartphoto får du studentnallen för halva priset! Erbjudandet kommer upp automatiskt när du lägger din studentskylt i varukorgen.

Vi har alla många härliga minnen från vår student. Minnen som vi har med oss för alltid. Vad är era bästa minne? Skriv gärna en kommentar nedan!

Sofie är PR & Social Media Manager på smartphoto och ansvarar även för innehållet på smartblogg. Hon brinner för fotografering och att inspirera fler till att skapa med sina bilder. Har du tips om vad du vill att hon tar upp? Maila instagram@smartphoto.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.