5 saker du inte får missa till Studenten 2019

5 saker du inte får missa till Studenten 2019

Student i familjen för första gången? Har du koll på allt som ska göras? Vad kostar en studentskylt? Hur beställer du enklast? Hur bjuder du in till studentfesten? Här en vår checklista på saker du absolut inte får missa!

 

1. Välj rätt studentskylt!

Det första jag tänker på när jag hör ”sjung om studentens lyckliga dar” är ett hav av Studentskyltar, vita klänningar, svarta kostymer och sjungande studenter på ett studentflak. Studenten 2019 blir inte annorlunda. Ett Studentplakat är verkligen ett måste!
smartphoto har tre olika alternativ för dig som söker Studentskylt 2019. Vilken du väljer avgörs enbart av din egen tid eller budget. Nedan kan du läsa mer om våra 3 olika typer av studentskyltar.

Studentskylt Deluxe

Smartphotos nya och lyxigare studentskylt med tryck på båda sidorna. Levereras med en träpinne som du enkelt monterar.

Skapa din egen skylt här

Studentskylt på träpinne

En ensidig studentskylt av högkvalitet. Levereras med en träpinne som du enkelt monterar.
Skapa din egen skylt här

Studentplakat 2019

 

Studentposter

Ett alternativ för den lilla plånboken och den stora fantasin.

Smartphoto levererar en Poster med trycket (studentdesign och foto) du fixar själv skiva att montera på samt träpinne.
Skapa din egen studentposter här

2. Studentnalle

Lika obligatoriskt som Studentskylten är, lika viktig är Studentnallen. Din student kan inte ha för många nallar kring halsen när dagen är slut. Varför inte göra en personlig nalle och hänga på din student. smartphotos Studentnalle har en t-shirt där ditt valda foto trycks på!
Skapa din nalle här

3. Studentflaggor

Bli de mest hängivna supportrarna till er student genom att sticka ut från mängden. Smartphoto nya produkt Handflaggor (nyhet nu med studentdesign!). Använd samma bild på er student som på Studentskylten och vifta glatt när just er student åker förbi på flaket eller den nercabbade bilen.

Handflaggor säljs hos Smartphoto i ett set om 4 flaggor. På mottagningen blir flaggorna enkelt en del av bordsdekorationen genom att sätta dem i vaser på bordet.

Skapa dina handflaggor här

4. Studentfest – dekorera personligt

När studenten kommer hem så fortsätter firandet. Studentfesten är en viktig del i studenten och låt din student firas med stil. Smartphoto har allt du kan tänka dig för en lyckad studentfest! Duka personligt med flasketiketter, vimplar i taket, dekorativa klistermärken och servettringar. Titta gärna in på sidan ”allt för en lyckad studentfest” för mer information
Du hittar allt till studentfesten här

studentdukning

5. Tacka med stil och bevara minnena på bästa sätt

Hela släkten kommer och firar din student. Se till att tacka alla ordentligt med ett personligt Tackkort. Många bilder kommer att tas under hela dagen. Låt dem inte ligga gömda i din dator eller en externa hårddisk utan skapa enkelt en snygg och stilren Fotobok av ett av livets största ögonblick.
Skapa dina Tackkort här
Skapa din Fotobok här

tackkort student

 

Tips! Köper du en Studentskylt, Studentskylt delux eller Studentposter hos Smartphoto får du studentnallen för endast 99 kr! erbjudandet kommer upp automatiskt när du lägger din studentskylt i varukorgen.

Vi har alla många härliga minnen från vår student. Minnen som vi har med oss för alltid. Vad är era bästa minne? Skriv gärna en kommentar nedan!

Sofie är PR & Social Media Manager på smartphoto och ansvarar även för innehållet på smartblogg. Hon brinner för fotografering och att inspirera fler till att skapa med sina bilder. Har du tips om vad du vill att hon tar upp? Maila instagram@smartphoto.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *