Studentskylt 2020 – beställ nu och få din studentnalle till halva priset!

Studentskylt 2020 – beställ nu och få din studentnalle till halva priset!

Att ta studenten är en milstolpe i livet och det bör givetvis firas på bästa sätt. Detta kommer bli ett av de största ögonblicken i livet (hittills) för ungdomarna. Har du för första gången en student i familjen eller har du redan vanan inne att planera för denna stora dag? Nedan får du en enkel guide till hur du redan nu kan förbereda dig för denna stora dag – allt från studentskylt till dekorationer till festen och minnesvärda presenter!

Studenten

Studentfrukosten – fyll den med vackra festaccessoarer

Se till att din student får starta dagen på bästa sätt. En studentfrukost hör till traditionen och här finns det mycket att göra för att sätta den rätta stämningen för dagen. Det första är givetvis att skapa personliga etiketter till flaska så att studenten kan ha med sig sin egen personliga flaska med bubbel. Är vädret fint är det extra mysigt om frukosten hålls ute i en trädgård. Pynta med vimplar och en välkomstposter för att få studenterna att känna sig extra välkomna. Vill du ha fler tips på hur du kan pynta studentfrukosten titta in på denna sida.

Studenten - dekorationer

Studentskylt – så skapar du din!

Studentplakat

Extra kul är det såklart om studentskylten har skapats i största hemlighet och att det är vid detta ögonblick som ditt barn för första gången ser sin skylt och kan glädjas åt den bild ni valt. Hur många föräldrar tänker inte redan, när barnen är små, att just denna bild ska vi ha på studentplakatet? Har du svårt att välja bild? Här är våra bästa tips:

  1. Välj en bild där ditt barns personlighet kommer fram (tänkaren, spelevink, underhållaren etc etc)
  2. Välj en bild där barnet redan som liten lekte det yrke som den nu har studerat till (eller önskar att vidareutbilda sig inom)
  3. Tänk på att välja en bild där skärpan ligger på barnet (bilden blir stor på skylten så ju bättre skärpa desto bättre resultat)
  4. Tänk på att välja en bild som inte har så mycket annat i bilden som tar uppmärksamhet från barnet

När det kommer till att skapa studentskylt så finns det flera val att göra beroende på budget och hur mycket personlig prägel du vill ha på skylten. Välj mellan följande alternativ:

Studentskylt Deluxe

Smartphotos nya och lyxigare studentskylt som består av två skivor med samma bild och design på båda sidorna. Skyltens storlek: 50 x 70 cm. Bildens storlek: 40 x 60 cm (runt själva bilden är det en vit ram, där det finns plats för att tex. fästa ballonger och andra dekorationer utan att du döljer studentbilden. Skylten levereras med en träpinne som du enkelt monterar. Pris: 549 kr. Skapa din egen studentskylt deluxe här 

Studentskylt på träpinne (Populärast)

studentplakat

Vår mest populära studentskylt av hög kvalitet, tryckt på laminerat posterpapper (tryck på en sida). Skyltens storlek: 50 x 70 cm, Bildens storlek: 40 x 60 cm (runt själva bilden är det en vit ram, där det finns plats för att tex. fästa ballonger och andra dekorationer utan att du döljer studentbilden) Levereras med en träpinne som du enkelt monterar. Pris: 349 kr. Skapa din egen studentskylt här.

Har du bilden digitalt kan du enkelt skapa din skylt online. Men det går givetvis lika bra att skicka in din bild så hjälper vi till att scanna din bild och skapa din skylt (självklart får du alltid ditt originalfoto i retur). Klicka här för att ladda hem vårt beställningsformulär och läs mer om hur du går tillväga.

Studentposter (för dig som vill montera och skapa själv)

Ett alternativ för den mindre plånboken eller för dig med mycket fantasi. Om du väljer en poster med tryck (studentdesign och foto) fixar du själv en skiva att montera postern på, samt en pinne (här har du möjlighet att experimentera med ett annorlunda format på skivan och verkligen sticka ut bland övriga skyltar). Pris: 119 kr. Skapa din egen studentposter här

 

Studentnallen och studentflagga

Studentnallen är också ett givet inslag på studenten och en perfekt present att hänga runt halsen. Denna nallen är extra speciell då den har en T-shirt med studentens bild tryckt på. Givetvis har även nallen sin egen studentmössa på huvudet. En studentnalle blir ett sött minne att spara. Pris 199 kr – men köper du en studentskylt (studentskylt deluxe, studentskylt eller studentposter) så får du 100 kr rabatt på studentnallen! Erbjudandet kommer upp automatiskt när du har skapat din studentskylt och går vidare till varukorgen. Läs mer om studentnallen här.

]

Vill du heja fram din student på stadens gator. Skapa din egen studentflagga och vifta och heja när studentflaket åker förbi. Flaggorna är också perfekta att använda som dekoration på bordet vid studentmottagningen (Pris 99 kr för 4 identiska flaggor)

 

 

Studentmottagning – så firar du din student

Studenten - dukning

När studenten har firat med sina klasskompisar är det släktens tur att hylla sin student på den egna studentmottagningen. Pynta hemmet med björkris och ballonger, men kom även ihåg att sätta din personliga prägel på mottagningen så att det tydligt framgår vem som är huvudpersonen även på dekorationerna. Sätt upp studentvimplar i taket, duka med placeringskort och sätt ett dekorationsklistermärke på servetterna, eller varför inte ett vackert bestickkuvert på varje plats? För mer inspiration om hur du kan skapa en fantastisk mottagning klicka här.

Skapa de bästa minnena från studenten

Studenten är det första stora klivet ut i vuxenlivet. Det är en glädjens dag från början till slut. Kom ihåg att ta så många bilder som möjligt från dagens alla delar. Se till att även få de bilder som din student tar med sin mobil. Skapa sedan en fotobok med bilder från både ditt och studentens perspektiv. Ett fantastiskt minne att spara och ta fram för att minnas denna stora dag. Det finns flera val när det kommer till att skapa fotoböcker , både vad gäller design och storlek på boken. Vill du ha tips och idéer på hur du lättast skapar din fotobok – ta då del av vår enkla fotoboksskola med en steg-för-steg guide. Du hittar fotoboksskolan här.

Tacka alla som firade din student


Det är en stor dag och många kommer att vilja fira och uppvakta din student. Se till att tacka alla som kom på bästa sätt, till exempel genom att skapa ett personligt tackkort. Extra kul om du lyckas fotografera alla gäster och skicka med en personlig bild från festen.

 

För mer inspiration och tips besök vår studentsida där vi har samlat allt du behöver för att fira din student!

 

Vi önskar alla studenter 2020 ett stort lycka till!

Sofie är PR & Social Media Manager på smartphoto och ansvarar även för innehållet på smartblogg. Hon brinner för fotografering och att inspirera fler till att skapa med sina bilder. Har du tips om vad du vill att hon tar upp? Maila instagram@smartphoto.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *