En fotobok = ett nytt träd på vår jord! Smartphoto ❤️ Vi-skogen

En fotobok = ett nytt träd på vår jord! Smartphoto ❤️ Vi-skogen

När du väljer att handla din fotobok hos Smartphoto bidrar du samtidigt till en bättre värld. Både vad det gäller klimatet och vår framtid här på jorden. Men även för att bekämpa fattigdom och bidra till bättre levnadsförhållanden för de som idag lever i utsatta delar av världen. Läs mer om vårt stolta samarbete med Vi-skogen och få reda på hur enkelt du kan vara med och stötta.

En fotobok = ett nytt träd 🌳

Från och med den 4 mars är du som skapar och beställer din fotobok hos smartphoto.se automatiskt med och bidrar till Vi-skogens fantastiska arbete!
Du beställer din fotobok precis som vanligt, och priset som du betalar för fotoboken är precis det samma – bara att vi på Smartphoto toppar med att skänka ett träd. Detta oavsett vilken storlek, format och pris som din fotobok har. Så nu är frågan: Hur många träd kan vi tillsammans plantera?

Smartphoto och miljön

Så här gör du för att vara med och bidra:

  • Välj ut dina bästa bilder och ladda upp dem på smartphoto.se
    (Tips: Skapa gärna ett konto så kan du spara dina bilder och dina skapade produkter).
  • Hitta din favorit bland alla fotoböcker. Välj fritt bland Smartphotos hela sortiment av fotoböcker! Ett träd planteras oavsett pris och storlek på din fotobok.
  • Skapa din fotobok. Vill du ha hjälp? Läs mer i vår fotobokskola i två delar.
  • Lägg din fotobok i varukorgen och slutför din beställning.
  • Ett träd för varje fotobok i din beställning skänks nu automatiskt till Vi-Skogen – du behöver inte göra något extra för att detta ska ske. Bra va?! Dessutom får du upp till 25% rabatt på din fotobok! Mer information hittar du här.
  • Det bästa av allt. Kampanjen gäller för samtliga beställningar som innehåller minst en fotobok mellan den 4 mars och 27 maj!

Hur presenteras resultatet?

Samarbetet med Vi-skogen och kampanjen ”En fotobok = ett nytt träd” gäller mellan den 4 mars och den 27 maj på smartphoto.se.
Efter det sista datument att beställa kommer vi på Smartphoto att summera antalet fotoböcker som beställdes under perioden och sedan donera samma antal träd, som sålda fotoböcker, till Vi-skogen. Resultatet på hur många träd vi tillsammans lyckdes plantera kommer sedan att presenteras i våra sociala medier och här på bloggen. Så håll utkik.

Om Vi-Skogens fantastiska arbete:

Vi-skogen är en svensk biståndsorganisation som arbetar med trädplantering och stöd till människor i länderna runt Victoriasjön. Grunden för Vi-skogens arbete är agroforestry – att plantera träd och grödor tillsammans. Det ger en bättre miljö, ökad tillgång till mat och större inkomster. Sedan starten 1983 har organisationen bidragit till att plantera närmare 120 miljoner träd.  * Källa Vi skogen.

Genom trädplantering och utbildning ger Vi-skogen utsatta människor möjlighet att skaffa sig inkomster och mat på bordet – samtidigt som klimatet blir bättre. 

Smartphoto värnar om miljön och vi arbetar för att minska vårt klimatavtryck. Just nu genomför vi ett arbete för att sammanfatta och räkna på de insatser vi redan har gjort. För att nämna några så packas alla våra beställningar i FSC-märkt wellpapp, vilket betyder att papperet är framställt av trä från skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. Vi har även helt eliminerat användningen av plast vid packning av era beställningar.
Detta gör oss extra stolta över vårt samarbete med Vi-skogen.

Tusen tack för att du är med och bidrar!
Låt oss nu tillsammans plantera mängder av träd ❤️

Varma hälsningar
Teamet på Smartphoto

Sofie är PR & Social Media Manager på smartphoto och ansvarar även för innehållet på smartblogg. Hon brinner för fotografering och att inspirera fler till att skapa med sina bilder. Har du tips om vad du vill att hon tar upp? Maila instagram@smartphoto.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *