Unika bakom-kulisserna-bilder och video från vår nya presentfabrik!

Unika bakom-kulisserna-bilder och video från vår nya presentfabrik!

Under julen var det första gången som era personliga julklappar skapades i vår nya presentfabrik! Visste du det? Vi är så otroligt glada över alla möjligheter som den nya fabriken kommer att ge oss. En hel byggnad dedikerad för att skapa de finaste och mest personliga gåvorna du kan ge. Allt från muggar, mobilskal, tröjor med tryck till vackra snöglober med foto och mycket mer. Nu bjuder vi dig på en exklusiv inblick in i vår nya fabrik. Hoppas att du tycker att det är lika spännande som vi gör!

Här är vår nya fabrik!

Här är den – vår nya presentfabrik. Den nya fabriken är belägen i en modern byggnad med stora och fina utrymmen, bara några kilometer från vår andra fabrik. Fabriken är till storleken lika stor som vår första, så vi pratar om en fördubbling av yta när det kommer till möjligheter att producera och trycka fotoprodukter. Under hösten har produkt efter produkt flyttats över till våra nya lokaler och vid slutet av året skapas över 130 olika fotopresenter här!

Den nya fabriken – här skapar vi alla fotopresenter!

Den nya fabriken är helt anpassad till att producera alla fotopresenter. Det vill säga alla personliga produkter som du kan sätta ditt foto eller text på för att göra gåvan helt unik. Exempel på produkter är pussel, muggar och tryck på textil.

Under julen hade vi glädjen att förse stora delar av Europa med personliga klappar. En stor favorit under julen 2020 var förra årets nyhet, snöglob med foto. Men vi såg även klassiker som muggar med foto, skal till mobiler och surfplattor och kuddar med tryck lämna vår nya fabrik för att hamna under en julgran.

Det gör mig glad att tänka på att allting som skapas här, kommer en dag, någonstans i världen, att sätta ett leende på någons läppar och göra att personen som öppnar paketet från Smartphoto känner sig älskad och varm inombords.”
Citat från en av våra fantastiska medarbetare i produktionen.

Ny fabrik ger oss så många nya möjligheter!

Med en nyöppnad fabrik investerar vi inför framtiden! Med en ny byggnad blir det också möjligt för oss att utöka vårt sortiment. Vi har nu skapat det utrymme som vi behöver för att till exempel kunna installera nya maskiner. Vad önskar du se för nya produkter under 2021?

Den nya fabriken gör det inte bara möjligt för oss att skapa ännu fler fotopresenter utan vi har även kunnat utöka för personalstyrka.

I vår första fabrik fortsätter produktionen av favoriter som fotoböcker, fotokalendrar och väggdekorationer.

Men det absolut roligaste och viktigaste av allt. Den nya fabriken ger oss även möjlighet att göra ännu flera kunder glada!

Tack till dig och alla som väljer att skapa personliga gåvor av dina foton hos oss på Smartphoto! Kom ihåg att kolla in #mysmartphoto för inspiration om vad andra har skapat av sina bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *