Julklappspanik? Lugn – här är 4 klappar som du skapar på bara några minuter!

Julklappspanik? Lugn – här är 4 klappar som du skapar på bara några minuter!

Har du börjat snegla i almanackan och insett att det inte är så många dagar kvar innan det är dags att duka upp ett vackert julbord och ge nära och kära de där fantastiska, väl uttänkta och personliga julklapparna du planerat att fixa så länge? I dessa tider är det lätt att hamna i julklappspanik… och de där presenterna du så länge tänkt att göra skulle verkligen vara pricken över i:et på julafton. Men hinner du?!

Ge bort en julklapp som berör

Ge bort en julklapp som berör.

Ska du skapa och ge bort julklappar av dina bästa bilder är det hög tid att göra det nu. Redan på den 9 december är det sista dagen att beställa en stor fotokudde. Har du missat våra sista beställningsdagar för leverans innan 23 december för varje produkt? Du hittar hela listan här.

Men du behöver inte hamna i julklappspanik…än :). Vi har satt ihop fyra tips på de bästa personliga julklapparna som garanterat kommer att imponera på dina nära och kära. Och det bästa av allt – du behöver bara en enda favoritbild och 5 minuter av din tid! Nu kör vi!

4 fotoklappar som du skapar på under 5 minuter!

1. Stor kudde
Vet du redan vilken bild du vill använda för att skapa din personliga julklapp? Har du bilden klar så hinner du beställa storfavoriten stor kudde. En garanterad uppskattad klapp, till dina föräldrar, svärföräldrar eller kanske till ditt barn eller din partner? Välj ut din bild, logga in på smartphoto.se klicka dig vidare till stor kudde och ladda upp din bild och beställ! Känner du att det blir lite tajt att lägga din beställning redan i morgon (fredag 9 december) så har vi en perfekt back-up-plan för dig! Beställ en liten kudde 🙂 (sista beställning 15 december).

Stor kudde

Bästa julklappstipset – en fotokudde med din bästa bild!

2. Canvas eller annan Väggdekoration
Med en enda bild kan du skapa väggkonst att ge bort till någon i din familj eller till en vän. Använd dig av en härlig bild på ett minne ni delar  eller satsa på en mer konstnärlig tavla med en bild på din favoritutsikt. Det viktigaste är att du tar dig tiden att skapa en personlig julklapp, för den kommer att bli uppskatattad. Har du bilden klar så klickar du hem din beställning på bara några minuter. Väljer du den klassiska canvastavlan eller satsar du på något nytt som tryck på akrylglas eller metall? Du hittar hela utbudet av väggdekorationer här.

anvas och väggdekoration

Skapa väggkonst av din bästa bild och ge bort i julklapp

3. Mobilskal med foto
Att byta mobilskal till sin mobil är som att få en helt ny mobil (till utseendet) utan att köpa en ny! Och vad kan göra mobilen mer personlig än ett mobilskal med foto? Det finns mängder av olika designs för mobilskal hos smartphoto och flertalet av dem kräver bara att du har en enda favoritbild så är du klar. Här hittar du skal till iPhone, Huawei och Samsung och dessutom så kan du välja mellan vanligt skal, stötdämpande skal eller plånboksfodral. Du hittar hela utbudet av mobilskal här.

Mobilskal med foto

Ge bort ett personligt mobilskal till jul!

4. Mugg med foto
En riktig klassiker som under många många år stått högst upp på prispallen bland mest populära fotopresenter att ge bort i julklapp är fotomuggen. Vare sig du väljer en vanlig enkel vit mugg (givetvis med ditt foto tryckt på den), en mugg med färg eller en magisk mugg (där bilden först kommer fram när varm dryck hälls upp i koppen) så kommer den garanterat att bli uppskattad. Upptäck hela utbudet av muggar här.

Mugg med foto

Gör någon glad i jul med en personlig mugg med foto.

Nu rullar vi snart in på slutspurten för vår julkampanj så passa på att handla personliga julklappar med upp till 40% rabatt!
Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.

Julerbjudande

 

 

Sofie är PR & Social Media Manager på smartphoto och ansvarar även för innehållet på smartblogg. Hon brinner för fotografering och att inspirera fler till att skapa med sina bilder. Har du tips om vad du vill att hon tar upp? Maila instagram@smartphoto.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.