Fotovägg del 2 – upptäck nya spännande material

Fotovägg del 2 – upptäck nya spännande material

Vi har kommit fram till den andra och sista delen i vår serie fotovägg. I vårt första inlägg fick du ta del av tips på klassiska sätt att skapa en fotovägg, till exempel med hjälp av framkallade bilder och fotoförstoringar. Nu är det dags att gå över till de nya  sätten där du kan använda dig av spännande material för att framkalla dina bilder. 

1. Skapa fotovägg med tryck på spännande material
Genom att trycka din bild på annorlunda och spännande material kan du enkelt skapa en fotovägg som sticker ut. Vår favorit är akrylglastavlan, som ger en högblank finish, klara färger och en imponerande djupeffekt.

”Detta sätta att trycka din bild används idag både på gallerier och museum för att skapa färgstarka och tilldragande bilder.”

Akrylglastavla

Att trycka sin bild på akrylglas ger en annan dimension till din bild.

Att trycka din bild metall är ytterligare ett spännande sätt att framkalla dina bilder och skapa effekter som du inte kan få med en traditionell fotoframkallning. smartphoto trycker bland annat din bild på en aluminiumplattan, där en blank, vit underfärg först läggs på plattan och sedan trycks ditt foto ovanpå. Resultatet blir ett fantastiskt foto med matt yta och glanseffekter som skiner igenom de vita delarna av bilden. Värt att prova och uppleva själv!

PhotoOnMetal_Shoot_Lifestyle3

Tryck din bild på en platta av aluminium och upplev skillnaden.

2. Lägg till spännande produkter till din fotovägg
Du kan enkelt mjuka upp en fotovägg genom att tillföra andra ting än klassiska foton. Varför inte låta dina framkallade bilder och fotoförstoringar samsas med en klocka med foto, eller blanda framkallade bilder med väggklistermärken? Ett enklare sätt att skapa en fotovägg hittar du knappast.

Klocka med foto

Mjuka upp din fotovägg med användbara ting, t ex en klocka.

Väggklistermärken med fiti

Väggklistermärken är ett enkelt sätt att snabbt skapa en fotovägg!

Vad föredrar du, de klassiska eller det nya annorlunda sättet?
Skriv gärna en kommentar om vad du tycker.

Vi vill gärna se vad ni har skapat för fotovägg. Dela gärna med er genom att ta en bild på fotoväggen och lägg upp på instagram och tagga med #smartinspo

Vi väntar med spänning på vad ni har att visa oss!

Vill du upptäcka fler spännande sätt att trycka dina bilder och skapa en fotovägg. Klicka här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *