NYHET – Nu erbjuder vi gratis fotokurser online!

NYHET – Nu erbjuder vi gratis fotokurser online!

Nu har vi en spännande nyhet att berätta! Vi kommer från och med nu att kunna erbjuda dig onlinekurser inom fotografering och bildbearbetning. Detta tack vare vårt rykande färska samarbete med Moderskeppet – onlinekurser för den kreativa.

Vi på smartphoto är experter på att skapa fantastiska produkter av dina bilder. Sedan 1972 (då som ExtraFilm) har vi framkallat miljoner bilder. Vare sig du vill framkalla traditionella bilder eller sätta din bild på ett mobilskal så har vi lösningen för dig, men detta vet du säkert redan :). Nu vill vi även ge dig tips och råd om hur du kan lyckas med dina bilder, få syskon att se så där busiga ut – men samtidigt fulla med syskonkärlek, fånga rörelse i bild och mycket annat. Detta gör vi med hjälp av vår nya samarbetspartner Moderskeppet.

Fota och fånga rörelsen i bilden

Vill du lära dig hur du fångar rörelsen i bilden?

Några exempel på kurser du kommer att få ta del av:

  • Proffsigt uteporträtt med enkla medel
  • Fånga kvällen utan blixt
  • Lekfulla syskonporträtt
  • Så säkerhetskopierar du dina bilder

Moderskeppet driver onlinekurser för kreativa. De tillhandahåller bland annat kurser inom fotografering, bildbehandling, bildkommunikation och mycket annat. Här i bloggen kommer du att få ta del av utvalda utbildningar från Moderskeppet helt gratis!

Vad vill du få tips av vad det gäller fotografering och bildbehandling?

Tipsa oss gärna i kommentaren nedan eller maila instagram@smartphoto.com

I samarbete med:

moderskeppet_logo_farg_2011_tagline

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.