Möt våra kunder och låt dig inspireras

Möt våra kunder och låt dig inspireras

Vi blir alltid lika glada när vi ser hur otroligt kreativa våra kunder är. Med över 200 fotoprodukter i vårt sortiment, där varje produkt dessutom produceras unikt efter just dina önskemål, är det inte konstigt att antalet kreativa lösningar och idéer är oändliga. Nu vill vi låta er kunder stå i rampljuset. Vi har pratat med två kunder som båda har skapat mängder av fina fotoprodukter.

Magdalena från Småland
Magdalena är 26 år och är mamma till två barn. Hon är bosatt i Småland och bloggar om småbarnslivet, inredning och pyssel. Hon producerar ofta fotoprodukter från smartphoto och vi har flera gånger fått äran att dela med oss av hennes fina produkter under #smartinspo på instagram.

Hej Magdalena!

Hej!

Vilka produkter har du skapat från smartphoto.se?

Jag har skapat 3 fotoböcker, som vi är supernöjda med. Vi valde att ta en liggande modell med hårt fodral. Att skapa dessa böcker var så roligt. Vi la till lite text, så att vi kan sitta och läsa lite och minnas vad vi gjorde på korten.

Vi har gjort många fotoposters. De senaste var 40×60 matta. Vi är så nöjda med kvalitén, priserna och med hur snabbt vi fick hem dem. Jag har även gjort en fotomugg, en plånbok samt att till min lillasysters student gjorde jag etiketter att sätta på ett par vinflaskor samt vimplar som vi hängde upp på presentbordet.

14099447_1618414381822541_599714152_n

Vilken är din mest lyckade produkt och varför?

Min mest lyckade produkt är ändå fotoförstoringarna! Kvalitén är som sagt super, och priset är superbra!

Vart får du inspiration ifrån när du ska skapa en fotoprodukt?

Jag får ganska mycket inspiration av mig själv faktiskt. Jag älskar att inreda hemma med bilder på dem jag älskar. Så för mig kommer inspirationen genom alla de vackra människorna jag får fotografera.

Vad tycker du om smartphotos produktionsverktyg? Enkelt eller svårt att skapa produkter?

Det är så enkelt att skapa sina produkter. Man kan även importera från sin facebook.

Instagram: @mammatillthea
Blogg: http://nouw.com/mammatilltwå

_______________________________________________________________

Jennifer från Kungälv
Jennifer är en 27 årig tjej ifrån Kungälv, mamma till två underbara döttrar vid namn Hailey 4 år och Chloe 1 år. Hon bloggar om familjens vardag, mode, skönhet, hälsa och alla spännande utflykter de gör. Jennifer har både inspirerat oss och sina följare med sina otroligt fina fotoprodukter.

Hej Jennifer!

Du har en fantastisk bild på dig och din familj vilken produkt skapar du och varför?

Jag valde att göra en canvastavla och då med en ram runt. Jag älskar just canvas och efter att jag tidigare beställt med en vit träram runt var jag bara tvungen att beställa det igen.

Canvas med foto

Canvas med vit ram

Vad tycker du om smartphotos produktionsverktyg? Enkelt eller svårt att skapa produkter?

Jag tycker att sidan är lätt att hantera, det arbetar också snabbare nu än vad jag upplevde för några år sedan. Man märker att utvecklingen gått framåt och det finns också ett stort utbud av roliga produkter att skapa.

På vilken enhet brukar du skapa dina produkter (smartphone, dator eller surfplatta) och varför?

Jag sitter alltid framför datorn då jag har allt på hårddisken.

4. Om du skulle skapa en produkt och ge bort till mormor/morfar eller farmor/farfar vad skulle det vara och varför.

Canvas alla dagar i veckan eller en fotobok. Jag gjorde faktiskt en canvas förra året på en bild som jag själv tagit på mina föräldrar, den uppskattades enormt. Fotoböcker går också alltid hem, vi gör faktiskt en bok för varje resa 🙂

Blogg: frureinhold.se
Instagram: @frureinhold
Youtube: jenniferreinhold

Tack Magdalena och Jennifer för att ni låter oss visa era bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.