Studentfirande – så gör ni även årets student till en glädjens dag!

Studentfirande – så gör ni även årets student till en glädjens dag!

Snart är det dags att fira alla elever som kommer att gå ut gymnasiet och som därmed klarat av en av livets största bedrifter hittills. Läs hela vår steg-för steg-guide till hur ni gör årets student till en glädjens dag! Vi guidar dig igenom allt från vilket studenplakat du ska välja till kortegen och firandet hemma.

1. Studentutspringet i ny tappning!

Blir det inte ett gemensamt utspring på skolan? Gör ett maffigt mini-utspring hemma. Se till att ni verkligen gör allt ni kan för att detta ska bli ett så mäktigt ögonblick som möjligt. Spela trumpetfanfar på stora högtalare, jubla och vifta med studentplakatet högt upp i luften! Tänk vad ert barn har presterat! Visa hur otroligt stolta ni är! Vill du läsa mer om hur du skapar en studentskylt direkt online – klicka här.

2. Studentkortegen – skryt om er student!

Efter utspringet, när ni hängt blommor och studentnallar runt halsen på er student, ska ni så klart ta en runda med festens huvudperson i en utsmyckad bil eller kanske en pimpad lådcykel. Undersök om ni kan tajma så att ni kan cykla förbi och vinka till andra studenter i närområdet.

3. Visa tydligt att här firar vi en student!

Var extra stolta över er student och visa grannar och förbipasserande att här firas det! Pynta med björkris, vimplar, studentskylt och ballonger på er uppfart. Uppmana alla som passerar att jubla och hurra.

4. En fantastisk studentmottagning hemma i trädgården!

Bjud in till studentfirande hemma i trädgården. Duka med fördel utomhus och se till att pynta och göra det så mysigt och festligt som ni bara kan. Hos Smartphoto hittar du allt för att göra studentmottagningen extra festlig. Allt från vimplar, flasetiketter, välkomnstposter och servettringar.

5. Skapa små kit med samma design

Nytt för i år är att du nu kan skapa små matchande kit med allt från studentskylt, till placeringskort och inbjudningskort. Nu när ni inte blir lika många gäster på mottagningen finns det utrymme för att verkligen satsa på detaljerna.

6. Frossa i god mat som är studentens favorit

Till årets student kanske ni ska skippa den klassiska studentbuffén som ska mätta många magar och istället välja att gå ”all in” med goda smaker och lyxiga råvaror. Kanske beställer ni hem take away från studentens favoritrestaurang eller låter en food truck parkera utanför hemmet och servera god och varm mat? Och varför inte satsa på en snygg bar med självservering? Kolla bara in denna vackra bar med olika smaker på lemonad.

Vi önskar alla studenter ett stort lycka till! Vi hejar på er alla dagar och tycker att ni är värda all glädje och firande!

Sofie är PR & Social Media Manager på smartphoto och ansvarar även för innehållet på smartblogg. Hon brinner för fotografering och att inspirera fler till att skapa med sina bilder. Har du tips om vad du vill att hon tar upp? Maila instagram@smartphoto.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *