Kreativa Karins barnrum – så skapar du personligt och lekfullt till barnrummet

Kreativa Karins barnrum – så skapar du personligt och lekfullt till barnrummet

Sugen på att göra om i barnrummet? Äntligen får pysselexperten Kreativa Karin ordet i vår blogg. Under hösten/vintern kommer ni att få se mer av hennes tips här på bloggen, vår hemsida och i inspirationsmail. Givetvis står pyssel i fokus, men också hur du får till de där inredningsdetaljerna och gör saker unika och personliga. Karins första inlägg ger dig enkla och roliga tips på hur du skapar ett personligt och lekfullt barnrum. Håll till godo. Vi lämnar med varm hand över till Karin.

Hej!

Jag heter Karin Andersson men är mer känd som Kreativa Karin, jag bor på Hisingen i Göteborg och jobbar som professionell pysslare, något som är otroligt roligt! Jag håller i kreativa workshops, jobbar en del med design och produktutveckling och ger ut pyssliga böcker för barn bland mycket annat.

Jag älskar att göra saker personliga och att få möjligheten att sätta min egna prägel på prylar. I höst kommer jag tillsammans med Smartphoto få chansen att visa massor av enkla och roliga tips på hur man kan vara kreativ med deras sortiment.

Smartphoto har ett enormt utbud av produkter och med hjälp av foton, text eller egen design går det att skapa personliga och unika presenter, kalasdekorationer, minnen, praktiska saker till hemmet och mycket annat. Det finns färdiga designs och mallar att utgå ifrån och massor av snygga typsnitt att välja på.

De små, men viktiga detaljerna till ett barnrum

Jag tänkte börja med att visa vilka roliga grejer som jag och min dotter Lena har låtit göra till hennes rum.

Lena är 7 år och älskar gosedjur, gillar att leka med sina kompisar och i höst börjar hon i första klass, massor av spännande att se fram emot med andra ord!

Barnrum – en personlig matlåda

En matlåda till matsäcken eller frukten är perfekt vid skolstarten, välj att få en fin bild på locket eller som vi som laddade upp en bild jag gjort i datorn med Lenas favoritfärg och hennes namn. Själva burken finns i flera färger och locket är lätt att ta av och sätta på. Pris 119kr.

Barnrummet - matlåda

Barnrum – en skylt med barnets namn

Den här tuffa skylten i aluminium blir snygg på dörren eller väggen. Skylten finns i många olika utföranden och kan väljas med foto, text eller både och. Pris 199kr.

Barnrum - namnskylt

Barnrum – självhäftande väggklistermärken

Föreviga bilder på familjen och vännerna med väggklistermärken.

Med en design som redan har snygga ramar är de klara för att klistras upp på väggen eller kanske på förvaringslådorna i hallen. Pris 69kr.

Barnrum – fotokudde

Smartphoto har många fina kuddar att välja på, både när det gäller format och design. Vi valde ett utförande med många små bilder och placerade bilder på Lena, mig, hennes pappa och mormor. Lite extra kärlek i sängen på natten. Pris 225kr.

Barnrum - kudde med foto

Barnrum – fina detaljer till skrivbordet

Lena är väldigt intresserad av att både räkna och skriva så en egen anteckningsbok passade perfekt. Båda sidorna är tryckbara så det fick bli hennes namn på framsidan och en bild på henne på baksidan.

Ett matchande pennställ och ett nytt skyddande skal till hennes Ipad. Skalen finns till flera modeller och i olika utföranden. Pris 129kr och 299kr.

Barnrum - pennställ

Barnrum – tick tack, ett roligt sätt att ha koll på tiden

Tänk vad kul det är att träna klockan, speciellt när man får ett stort väggur med en bild på sig själv! Pris från 179kr.

Barnrum - klocka

Barnrum – en kompis att gosa med


Om ni har barn som gillar mjukdjur kommer de nog älska de här söta krabaterna, välj mellan får, apa eller giraff. På djurets tröja kan du välja att ladda upp en bild på barnet eller varför inte morfar, storasyster eller faster? Perfekt present till alla barn som gillar att kramas. Djuren är väldigt mjuka och gosiga. Pris 119kr.

Lycka till med pysslandet!

Hälsningar
Kreativa Karin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *