5 nyheter som du kan skapa med egna bilder | Smartphoto

5 nyheter som du kan skapa med egna bilder | Smartphoto

Under sommaren har det kommit in flera spännande nyheter hos Smartphoto. Jag tänkte ta tillfället och titta närmare på 5 av mina favoriter. Det som är extra spännande med dessa produkter är hur personliga texter och citat får ett helt annat utrymme än vad vi tidigare har haft. Själv älskar jag peppande citat, roliga påståenden och personliga små anekdoter. Dessutom är det ett enkelt sätt att sätta din personliga prägel på produkter utan att behöva leta runt bland dina bilder.

Mason jar – en mugg med egen text

Vår glasburk med lock seglade upp som en riktig favorit bland sommarens nyheter. Detta typ av dricksglas säljs ofta under namnet Mason jar. Det som kännetecknar en Mason jar är det rejäla handtaget och skruvlocket med medföljande sugrör. Vår glasburk rymmer 35 cl. Locket är i metall och sugröret i plast (som går att använda flera gånger) medföljer. Sugröret finns i flera färger (blå, lila, grön, röd, rosa, gul, brun, turkos, ljusblå, orange eller transparent, alla med vita ränder) och vilket sugrör som följer med din burk avgörs slumpmässigt. Det unika med denna burk är såklart att du kan sätta din personliga prägel på burken i form av ett namn, text eller citat. Det finns tolv olika stilar för hur din text kan se ut.

Mason Jar

Bilder i box – en riktig favorit

Bilder i box

Denna nyhet togs emot med stor glädje av er alla via sociala medier! Vilket såklart även gladde oss  då vi längtat efter denna typ av produkt länge. Kortfattat så köper du en box (som finns i tre varianter) och fyller den med dina framkallade bilder. När du köper boxen ingår 36 bilder men du kan fylla på med ytterligare bilder, dock max 52 bilder. Ett snyggt och enkelt sätt att framkalla dina bilder på.

Det allra bästa med dessa framkallade bilder är att du redan i vår editor kan lägga till en bildtext (om du vill, annars lämnar du bara fältet tomt) och byta ut den vita bakgrundsfärgen till en glad färg eller ett mönster. Min klara favorit är denna prickiga! Visst blir man glad :). Boxen kostar 199 kr (då ingår 36 bilder) sedan kostar varje extra bild 2,50 kr styck. En rolig och fin produkt att till exempel ha liggande på vardagsrumsbordet eller att ge bort.

Vi älskar våra nya klockor!!!

Klocka i akrylglas
Alltså kolla in denna lilla sötnos! Akrylglasklockor har funnits länge i vårt sortiment, men i somras släpptes nyheten om flera nya designs (bland annat denna ursöta pingvin) samt flera nya redigeringsmöjligheter för vad du själv kan redigera och förändra med din klocka. Nytt för denna uppdateringen är att du inte behöver ha ett foto som utgångspunkt. Du kan bland annat välja mellan 6 olika djurmotiv; pingvin, gris, räv, tiger och leopard eller en helt vit bakgrund där du lägger till din text i valfri färg. Nytt i editorn är att du även kan välja bland en rad olika typsnitt för siffrorna på urtavlan (eller om du vill blanda siffror med text – t.ex. 7 eller sju). Just nu finns nyheterna endast för den runda klockan som du hittar här. Den runda klockan är 29 cm i diameter och akrylglaset är 6 mm tjockt.

Ta in naturen och tryck ditt foto på träplankor

Vi har massa spännande material som vi trycker på för den som vill skapa fotokonst av sina bilder  – metall, akrylglas, canvasduk, forex skumtavla och mycket mer. Trätavla panel är det senaste nyheten till vår kategori canvas och väggdekoration. Söker du ett annorlunda sätt att visa upp dina bilder så är trätavla panel ett mycket snyggt och spännande alternativ. Din bild trycks direkt på 1,8 cm tjocka furuplankor som sitter ihop med 2 mm mellanrum. Du kan själv välja om du vill att din bild trycks på plankorna på längden eller höjden. Väljer du liggande eller kvadratiskt format så trycks bilden med plankorna liggande och väljer du porträtt så trycks bilden med plankorna stående. Tavlan finns från storlek 39×39 cm och upp till 48,5×75 cm.

Trätavla - panel

Tröja – nu med tryck även på baksidan

Tröja med tryck

Det är så ofantligt kul att kategorin kläder med tryck fortsätter att växa! Här hittar du bland annat t-shirts för både barn och vuxna (i dam och herr modell), baby bodys och förkläde. En favorit är våra sweaters (även denna finns för barn, dam och herr).

Men sommarens nyhet är att du nu kan välja om du vill ha trycket på fram- eller baksidan på din tröja eller t-shirt. Hitta den layout/design du önskar ha på din tröja och klicka på den. När du sedan är inne i editorn så har du en meny till vänster där det står ”tillval” och under alternativet ”placering och tröjfärg” kan du välja framsida eller baksida för ditt tryck. Tröjan finns i färgerna naturvit, blåmelerad, marinblå eller rosa och T-shirten har du färgerna vit, svart, röd, blå och fuchsia.

Detta är bara några av favoriterna från sommaren. Vill du på ett enkelt sätt se vilka de senaste produkterna i vårt sortiment är så går du bara in under fliken ”Nya produkter” på vår hemsida.

Har du redan testat någon av de nya produkterna? Vi vill gärna se resultatet. Dela din bild på Instagram och tagga oss @smartphotose och använd #smartinspo så kanske vi visar upp just din bild på vårt konto.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *