5 saker du kunde göra med dina semesterfoto | Smartphoto

5 saker du kunde göra med dina semesterfoto | Smartphoto

Vad gör du med dina semesterbilder? Semestern börjar för de flesta att gå mot sitt slut. I din mobil (och kanske på ett minneskort i en digitalkamera) har du hundra, kanske till och med tusentals, bilder. Flera så bra att du säkert redan har delat dem med dina vänner på Facebook och Instagram. Men vad händer nu med dessa fantastiska små och stora ögonblick… De flesta bilder kommer kanske bara användas som byggstenar till ditt gigantiska digitala bildberg –  eller? Det finns många roliga och annorlunda saker som du kan göra dina bilder. Här är våra 5 bästa tips! 

Tips 1 – en bild som kan stanna tiden
semesterbilder - klocka

Om du verkligen vill njuta av en viss bild varje dag, vad passar då bättre än att sätta den på urtavlan på din väggklocka! Klockan är i akrylglas och finns både som rund och kvadratisk. Ett väldigt annorlunda och roligt sätt att njuta av dina bästa semesterbilder. Kolla gärna in sommarens nyhet:  nu kan du även ändra stil och färg på siffrorna samt lägga till en text på din klocka! Det finns även 14 olika designs att välja mellan.

  • Välj mellan rund eller en kvadratisk
  • Högkvalitativt tryck direkt på 6 mm akryl
  • AA-batteri (LR6) ingår, klar att hänga upp

Tips 2 – Nu blommar det!

semesterbilder - blomkruka

Sommar och blommor hör ju naturligt ihop. Nu kan du designa din egen ”mini” blomkruka med hjälp av dina sommarbilder. Perfekt som en detalj på byrån i hallen eller på bordet i köket. Krukan är vit keramik är 10 cm (höjd) x 9,2 cm (bredd) och har ett dräneringshål i botten. Ett kul projekt för barnen – perfekt för att själv få plantera en liten blomma.

Tips 3 – Pussla ditt sommarminne

semesterbilder - pussla

Detta kan vara världens mest uppskattade present för alla barn. Tänk att få ett pussel där du pusslar en bild på dig från sommaren! Detta är ett barnpussel som är gjort i MDF vilket gör det extra tåligt. Själva ytan med fotot är glansigt och håller hög kvalitet. Det är mycket enkelt att skapa ditt pussel. Välj en favoritbild, ladda upp den på ditt pussel och den är klar att beställa.
Psst: på vår hemsida hittar du även ett pussel för vuxna och större barn 😉

Tips 4 – Snygga retrobilder

Visst är det något speciellt att bläddra bland gamla fotografier? Nu kan du återskapa samma känsla genom att framkalla dina digitala semesterbilder som retrobilder.

De typiska vita kanterna ger känslan av att fotona är tagna med direktbildskamera. Ett perfekt sätt att ge dina bilder en nostalgisk touch.

 

Formatet är 10,2 x 8,6 cm där själva bildytan är kvadratisk i storlek 7,8 x 7,8 cm.
Photo cred: @__paulinesophie_

Tips 5 – Din egen coffee table book

Ett bra sätt att uppdatera ditt hem är att lägga fram några fina böcker. Lägg dem på ett bord, ställ dem i en hylla eller gör ett fint stilleben. Nu kan du skapa din egen coffee table book! Nyhet för i sommar är detta snygga omslag med en marmorkant. Du kan själv välja mellan en design där du kan lägga till egen text och bild på omslaget eller omslag i svartkonstläder eller linne. Allt handlar om vad du tycker är snyggt och vilken känsla du vill ge med din coffee table book. Extra plus att du alltid har nära till titta igenom några av dina favoritbilder.
Photo cred: @fruhjortling

semesterbilder fotobok

På vår hemsida hittar du alltid det senaste erbjudandet. Klicka här så ser du vad som gäller just nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *