TV-blooper – mitt i inspelningen av vår julfilm sker katastrofen!

TV-blooper – mitt i inspelningen av vår julfilm sker katastrofen!

TV-blooper dags! Nu är Selfie-Martin tillbaka i rutan med sitt underbara julklappstips #selfieboken. Men det du inte får se på TV är vad som händer mitt under inspelningen då katastrofen är ett faktum. Mitt i julmyset går nämligen någonting väldigt, väldigt fel. 

Brasan sprakar vackert, alla är klädda sig i sina finaste julkläder och julgranen står vackert pyntad. Välkommen till Selfie-Martin som firar jul med sin mamma och sin dotter Ida. Håll extra koll på vad som händer bakom Martin och hans mamma precis när hon ska öppna julklappen med #selfieboken. Kan du gissa vad som händer? Här kommer ett exklusivt ”behind the sceen” klipp bara  till er 🙂

Vi lovar att inga barn eller granar kommer till skada under inspelningen. 😉

Vill du också rädda julstämningen?

Överraska din familj och vänner med personliga julklappar.
Just nu får du upp till 40% rabatt. Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet

Julkampanj

Vi bjuder även på några stillbilder på våra favoritögonblick i TV-blooper filmen om #selfieboken 🙂

1. TV-blooper – först går allt enligt plan

Allt går enligt manus och Martin och hans mamma vänder sig om för att titta på dottern Ida som sitter och leker vid granen. Är det dotterns Ida som är med på bilderna i Fotoboken som farmor har fått?

TV-blooper

2. TV-blooper – nu kan du börja ana vad som går fel

Men farmor hinner inte öppna och se vilka bilder som är i fotoboken innan det händer. Titta noga på granen i bakgrunden. Lutar den inte något?

TV-blooper

3. TV-blooper – katastrofen är ett faktum

Granen fallen och missar dottern Ida med bara några centimeters marginal. Skådespelar Martin rusar bort för att kolla hur det gick och i kulisserna anar vi även skådespelar Idas mamma.

TV-blooper

Allt gick iallafall bra med alla som medverkade i filmen och vill du redan nu rädda julstämningen hos er så går du bara in på smartphoto.se

God jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *