Julklappstips? Ett inlägg till dig som behöver idéer och tips nu!

Julklappstips? Ett inlägg till dig som behöver idéer och tips nu!

Behöver du akut enkla julklappstips? Börjar du inse att december är precis runt hörnet och det är hög tid att komma på vad du ska köpa i julklapp till alla dina nära och kära? Känner du att tid till att strosa runt i affärer inte riktigt finns, och idéer till vad du kan köpa lyser med sin frånvaro? Då har du hamnat helt rätt. Välkommen till ett inlägg fullproppat med unika idéer för både presenter och julklappar! Supertips helt enkelt!

julklapp

Slipp julklappsstressen med dessa julklappstips!

Från nu och ända fram till jul kommer vi att på alla sätt vi kan försöka hjälpa dig till att hitta de absolut perfekta julklapparna! Vi tipsar om enkla och personliga julklappar som du både skapar och beställer via nätet, bekvämt från ditt hem eller varför inte medan du pendlar till jobbet? I år kan du alltså känna dig helt lugn inför det som brukar kallas julklappsstress!

Personliga klappar som du skapar på några minuter

I den första delen tittar vi närmare på personliga julklappar som är snabba att skapa. Detta är alltså för dig med extremt lite tid men som ändå vill imponera stort.
Så här enkelt trollar du alltså fram en personlig julklapp!

När måste du senast beställa för leverans innan jul?

Att tänka på när du beställer personliga produkter, som produceras unikt efter dina önskemål efter att du har lagt din beställning, är att du har en produktionstid och en leveranstid. När du handlar julklappar är det såklart extra viktigt att beställa i så god tid som möjligt för att få dina klappar i tid innan julafton.

Vi har gjort det extra enkelt för dig och samlat alla sista beställningsdagar för samtliga av våra produkter. Ta för vana att kika in på denna sida innan du beställer. Tänk på att vissa produkter har längre produktionstid än andra. Allt detta har vi alltså tänkt på när vi satt ihop vår lista. Så följer du denna så är du på den säkra sidan.

Julleverans

De produkter vi nämner i detta inlägg har en kortare produktionstid och går därför snabbare att få hem jämfört med andra fotopresenter. Så har du lite ont om tid är det några av dessa presenter som du ska satsa på.

Lycka till med dina julklappsinköp!

På dagtid bloggar Karen för smartphoto, men efter jobbet dansar hon salsa eller myser med sina husdjur. Hon gillar att resa utanför Europa när hon får tillfälle. Av Karen får du instruktioner och nya idéer för hur du använder produkter från smartphoto. Ju mer originellt, desto roligare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.