En julklapp till någon som redan har allt!

En julklapp till någon som redan har allt!

En kastrull, en vacker blomma eller kanske en pulsklocka…. Har du också svårt att hitta en julklapp till en generation som redan tycks ha precis allt de behöver? Vi har bästa tipsen på de perfekta julklapparna till barnens mormor och morfar, eller farmor och farfar, som garanterat kommer att bli uppskattade och kanske bjuda på både skratt och glädjetårar. Ta dig tiden att samla ihop dina bästa bilder från året och skapa fantastiska julklappar som de kommer att vilja visa upp för alla!

Julklapp 1: En fotobok fylld med minnen!

Fotobok

Det tar en liten stund att leta fram dina bästa bilder och skapa en fotobok, men när den är klar så har du en bok fylld med minnen som mormor och morfar, eller farmor och farfar, kommer att vilja bläddra i om och om igen. Tänk dig alla fina stunder som ditt barn har delat med sina mor- och farföräldrar. Tänk också på alla stunder som dina föräldrar (eller svärföräldrar) har ställt upp och fått er vardag att gå ihop.

Att skapa en fotobok är ett enkelt sätt att ta tillvara på alla minnen och samtidigt visa er uppskattning för allt de gör. Dessutom får de en bok att bläddra i, tillsammans med barnen, och prata om minnen de delar. Om du är osäker på hur du skapar en fotobok finns vår enkla ”Fotoboksskola” i två delar. Du hittar dem här; del 1, del 2.

En canvas av din bästa bild

När du lyckas fånga det där underbara ögonblicket!

Julklapp 2: En tavla som får farmor att le varje dag

Har du lyckats fånga den där underbara bilden på farfar som busar med med sitt barnbarn? Det finns inget som gör farmor (eller någon annan i familjen) mer glad än att se personer de älskar vara så lyckliga. Ett sådant ögonblick är verkligen värt att visa upp. Det finns flera sätt, och material, att välja mellan när det kommer till att trycka din bild som en tavla. Allt handlar om vilket uttryck du vill ge din bild eller hur stor tavla du vill ha. Under kategorin canvas och väggdekoration hittar du bland annat canvastavla, akrylglastavla, postertavla, aluminiumtavla och flera typer av posterkollage.

Julklapp 3: En ny bild varje månad!
Fotoalmanacka

Har du svårt att välja bland alla fantastiska bilder från året? Ett alternativ, när du inte kan välja ut bara en bild, är självklart att skapa och ge bort ett kollage av bilder eller flera förstoringar och skapa en vacker fotovägg. Ett annat jättebra julklappstips är att ge bort en fotoalmanacka. Det blir en vacker detalj i hemmet samtidigt som du får möjlighet att visa upp en helt ny bild varje månad. Under kategorin almanackor och agendor hittar du smartphotos alla varianter, allt från väggalmanackor till agendor och nyheten almanacka i träblock. Så himla fin att ha på byrån i hallen eller på skrivbordet i arbetsrummet.

kalender

Julklapp 4: Ett minne att bära med sig

Vissa bilder betyder så mycket att de är värda att visas upp och bära med sig vart du än går. Skapa en vacker berlock med foto till mormor och farmor. Detta smycke är en hjärtformad berlock där bilden ingraverats. Finns i silverfärgat eller guldfärgat allergivänligt rostfritt stål. Vill du lyxa till det ytterligare kan du köpa detta vackra smyckeskrin med foto. Till morfar eller farfar är det självklara valet personliga och stilrena manschettknappar med foto.

Hjärtformat berlock med foto

Hjärtformad berlock med foto

Manschettknappar

Skapa personliga manschettknappar med foto

Detta är bara några exempel på personliga julklappar av dina bilder! Upptäck hela vårt utbud av fotoprodukter. Kom ihåg att beställa i tid för leverans innan jul!

Lycka till!

Sofie är PR & Social Media Manager på smartphoto och ansvarar även för innehållet på smartblogg. Hon brinner för fotografering och att inspirera fler till att skapa med sina bilder. Har du tips om vad du vill att hon tar upp? Maila instagram@smartphoto.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *