Din sommar, din berättelse!

Din sommar, din berättelse!

Under sommaren fotar vi mer än någonsin. Men risken är stor att de härliga sommarminnena bara blir liggande i din kamera eller i din mobil. Vi vill därför ge dig lite inspiration och idéer på vad du kan göra för att påminna dig om den härliga sommaren! Njut av dina minnen om och om igen, både i ditt hem, i din vardag – när du är på språng – och på ditt jobb.

Dröm er tillbaka med en fotobok från sommaren

Läs eran egen fotobok med minnen från sommaren!

Bokens titel – ”Mina sommarminnen 2016”
Än så skiner solen, men kollar du i almanackan, är det inte långt till löven blir solgula och luften krispig och kall. Tiden då du vill sätta dig i din favoritfåtölj med en god bok och en stor kopp te. Tänk dig nu att boken du håller i din hand kan leda dig direkt tillbaka till sommar, sol, bad och dina egna favoritögonblick! En fotobok med sommarens minnen är något att bevara och ta fram och bläddra i – när du sitter själv eller tillsammans med familj och vänner.

”Jo jo tänker du, när ska jag ha tid att skapa en fotobok – det tar ju evigheter!”

Låt oss nu en gång för alla ta bort myten om att det är krångligt och tidskrävande att skapa fotoböcker. På smartphoto.se laddar du enkelt upp dina favoritbilder från kameran, mobilen, datorn, instagram eller Facebook. När bilderna är valda så kan du med ett knapptryck skapa din bok genom att använda dig av smartphotos funktion ”autofill”. Bilderna placeras ut automatiskt och föreslår en layout för varje sida anpassade efter just dina bilder. Sen är det upp till dig hur mycket personlig text du vill lägga in, annars är din bok helt klar nu, så enkelt kan det alltså vara. Vi har dessutom ett stort utbud både vad det gäller prisklass, storlekar, format och design. En bok för varje tillfälle helt enkelt!

Din sommar - din berättelse

Din sommar – din berättelse – skapa en fotobok av dina sommarminnen

Minnen på språng Vill du bli extra glad varje gång du tar upp din nyckel, tittar på din telefon, dricker en kopp kaffe eller öppnar din matlåda?

”Ta fram dina bästa sommarminnen, så att du även blir påmind i din vardag när du är på språng eller på jobbet.”

Vet du om att smartphoto har ett stort utbud av fotoprodukter för din vardag? Tryck din favoritbild på en mugg, ett mobilskal, en nyckelring eller på locket till matlådan. Har du dessutom redan laddat upp dina bilder för att skapa en fotobok så gör du din beställning snabbt och enkelt från din dator, mobilen eller surfplattan vart du än befinner dig.

Fotopresenter

Sätt dina minnen på ting i din vardag

Framkalla och blanda format Du vet säkert redan vilken den är, den där bilden som du bara älskar från sommarens semester. Vissa bilder är värda att ge extra utrymme och visas upp. Genom att framkalla dina bilder på äkta fotopapper har du massor av möjligheter att sätta upp minnen runt omkring dig. Skapa en snygg fotovägg med kvadratiska bilder, sätt upp retrobilder på kylskåpet – på den vita ytan kan du skriva några ord som hjälper till att förstärka minnet, eller sätt in din favoritbild i en vacker ram.

”Varje bild har sin egen karaktär och kan enkelt förstärkas genom att välja att framkalla den i det format den passar bäst för.”

Det är just därför som vi på smartphoto har utökat vårt sortiment så att det finns format och storlekar för alla tillfällen och ändamål. Just nu har vi dessutom mängdrabatt på bilder! Missa inte detta utan klicka in och ta del av erbjudandet redan idag!

Framkalla dina bilder

Låt dina minnen få liv igen, framkalla och visa upp dem på äkta fotopapper

Upplev ett nytt minne varje månad Min svärmor har som krav att varje år få en almanacka med bilder på sina barnbarn. Det är det bästa hon vet. Men hon bläddrar inte igenom, eller smygkollar framåt, vilka bilder som finns med i almanackan utan hon vill uppleva glädjen när hon ser nästa månads bild varje månad för första gången. Och detta är verkligen det som är så fantastiskt med en fotokalender eller almanacka. Att varje månad få en ny bild att minnas tillbaka till. Väljer du en väggalmanacka är det som en ny tavla varje månad! Fotokalendern kan fås i olika storlekar och format, utformade för att hängas upp på väggen, stå direkt på en plan yta eller smidigt rymmas i en väska. Du hittar hela utbudet här!

Almanacka med dina bilder

Njut av ett nytt minne varje månad i en personlig almanacka

Lycka till med skapandet! Sofie på smartphoto

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.