Gör dig redo för skolan – tips på hur du förgyller första skoldagen!

Gör dig redo för skolan – tips på hur du förgyller första skoldagen!

Sommaren är underbar men alldeles för kort. Det kanske känns som om det är lång tid kvar tills barnen börjar skolan, men det närmar sig snabbare än vad du tror. Vare sig ditt barn, ditt systerbarn eller din gudson ska gå till skolan för första gången, eller gå från låg- till mellanstadiet, så är första skoldagen alltid speciell. Att komma med en ny fin ryggsäck eller ett nytt pennfodral med sin egen bild på gör det ännu roligare! Här är våra tips inför skolstarten – något för alla åldrar!

Förskoleklass/lågstadiet – detta behöver du:

När barnet börjar skolan är det extra pirrigt, både för barnet och för föräldrarna. Nu ska ditt barn lämna trygga förskolan och bli stor på riktigt. Men fina minnen och bilder från sommaren blir det både enklare och roligare att börja skolan. Börja med en ryggsäck. Hos smartphoto finns ryggsäckar i färgerna svart och röd och möjlighet att själv sätta sin design med text och bild på framsidan. I skolbänken är det bra att ha ett pennfodral, med en egen bild på fodralet så kommer ditt barn alltid ha koll på vilket pennfodral som är hens.

Ryggsäck med foto

Skolan blir roligare med en personlig ryggsäck.

Mellanstadiet – dags att få känna sig lite större

Nu vill ditt barn vara stor och vissa saker kan upplevas pinsamma. Så bort med allt gulligt, det är dags att bli stor och tuff. Nu börjar också läsläxorna bli längre och matteböckerna tjockare. Ett personligt bokmärke gör det enklare att hålla koll på vart i boken man är. När matteboken sedan kommer fram kan en linjal med foto underlätta. Slarvar ditt barn ofta bort sina saker? Skapa personliga fotoklistermärken och märk upp barnets saker, roligt och enkelt!

Linjal med foto

Skapa en unik linjal

Högstadiet – bilder på kompisar

När det är dags att börja högstadiet har kompisarna alltid högsta prioritet. Med bilder på ditt barn med bästisen kan du skapa härliga fotoprodukter till ditt barn som gör skoltiden lite roligare. Som ”grattis du börjar högstadiet present” skapar du en personlig Axelremsväska och fyller den med ett nytt mobilskal, en mapp med foto och en anteckningsbok. Ditt barn kommer garanterat att uppskatta denna gåva.

Axelremsväska med foto

Skapa fotoprodukter med ditt barn och bästisen!

Anteckningsbok skolan

Titta gärna in på smartphoto.se/produkter/skolstart för mer inspiration!

Sofie är PR & Social Media Manager på smartphoto och ansvarar även för innehållet på smartblogg. Hon brinner för fotografering och att inspirera fler till att skapa med sina bilder. Har du tips om vad du vill att hon tar upp? Maila instagram@smartphoto.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.