Grattis Kronprinsessan Victoria!

Grattis Kronprinsessan Victoria!

Idag fyller Kronprinsessan Victoria 39 år – stort grattis! Som vanligt har Öland och Borgholm förvandlats till ett enda stort kalas och folk har åkt från hela landet för att vara med att fira. Vill du också arrangera ett kalas med Kunglig glans? Här är våra 4 bästa tips hur du med små detaljer får till det perfekta kalaset eller den mest magiska festen.

1. Bjud in med stil
Inbjudan är det första mötet dina gäster har med din fest. Se till att den blir något alldeles extra! Kungafamiljen har ofta bilder på sig själva eller en personlig och välskriven text. Klicka här för att hitta din favorit bland alla smartphotos inbjudningskort. Gillar du stora bilder eller vill du hellre ha många små, eller vill du bara ha text? Valet är ditt och vi har massor av varianter så du hittar garanterat din favorit.

Inbjudningskort

Skapa ett personligt inbjudningskort

2. Skapa den perfekta känslan
En kunglig födelsedagsfest ska ha stil och glans, men får för den sakens skull inte bli stel och tråkig. Med personliga festdekorationer är det lätt att sätta den perfekta prägeln på festen. Rulla och fäst ihop servetterna med ett dekorationsklistermärke och servera fördrinken på en egenskapad bricka från flaskor med en personlig etikett.

Etiketter för flaskor

Smycka dina flaskor med en personlig etikett.

3. Ge gästerna fina give-aways
Finns det någon som inte gillar give-aways? Det tror inte vi! Se till att skämma bort dina gäster lite extra på din fest. Ställ en godisburk eller godispåse med personligt tryck på varje plats. Eller överraska med något helt oväntat som varsin jojo, detta kan bli en riktig isbrytare på festen!

Godispåse med personligt tryck

Give aways till gästerna en burk eller påse med godis.

5. Ett kungligt tack
Kungliga tackkort har ett högt värde. Det är ett skriftligt bevis på att du faktiskt har varit på tillställningen. Dessutom vill man som gäst känna sig viktig och uppskattad. Skapa därför ett personligt tackkort med en välkomponerad text som får fram din tacksamhet till gästen som förgyllde din fest. Ett extra plus om du samtidigt framkallar ett foto på gästen och skickar med tackkortet. Ett foto med retrokänsla ger även möjlighet till en handskriven personlig hälsning.

Bilder med retrokänsla

Tacka gästerna med ett foto med retrokänsla – plats för att skriva en personlig hälsning.

Vill du fixa ett Kungligt kalas? Du vet väl om att vi har sommarens bästa erbjudande just nu!
20% rabatt plus fri frakt när du handlar för över 500 kr. Gäller hela sortimentet. Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.

Sommarkampanj

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.