7000 bilder sparade digitalt – ge dina bilder liv igen!

7000 bilder sparade digitalt – ge dina bilder liv igen!

När digitalfoto gjorde entré för ett antal år sedan slog det världens alla amatörfotografer med häpnad. Plötsligt kunde man fota hur mycket man ville, ta bort bilder, ta om bilder eller ta några till. Resultatet har blivit att datorer, mobiler och externa hårddiskar fullkomligt svämmar över av foton. Och handen på hjärtat, hur ofta har du en digital bildvisning hemma?

Det finns många sätt att njuta av bilder från dykarresan i Thailand, första året i det nya huset eller kladdiga bebismunnar och vardagsmys. Här får du här tips på både traditionella och annorlunda sätt att visa upp och använda dina bilder i din vardag.

5 enkla och kreativa tips om hur du gör mer av dina bilder

1. Dina digitala bilder på fotopapper – fotoalbum
Det är något visst med att bläddra igenom ett gammalt fotoalbum. Fotoalbumet tycks aldrig gå ur tiden. Att framkalla dina bilder på traditionellt fotopapper är därför inte att underskatta. Hos smartphoto kan du dessutom välja bland flera olika format, allt från vanliga albumsbilder (10 x 15) till kvadratiska bilder eller bilder med retrokänsla. Blanda och mixa och klistra in i ett album tillsammans med andra minnen. Detta är den bästa presenten du kan ge dig själv för framtiden!

Framkallade bilder

Framkalla dina bilder på fotopapper

2. Fotobok
Föredrar du att skapa ett fotoalbum online och slippa klippa och klistra? Då är en fotobok ett perfekt alternativ. Hos smartphoto är valen oändliga. Frossa i olika designs, storlekar och material. Allt från en bok med mjukt omslag till ett rygglimmat läderomslag. Många av fotoböckerna finns med autofill, där smartphoto föreslår en layout för varje sida och placerar ut dina bilder i fotoboken automatiskt. Du kan knappast hitta ett snabbare och enklare sätt att skapa professionella fotoböcker!

PhotoBooks_Shoot_Lifestyle9

Samla dina bästa bilder i en fotobok

 

3. Fototavlor och Canvas
Pryd dina väggar med vackra vardagsminnen. Den traditionella canvastavlan är alltid ett snyggt och stilsäkert alternativ att pryda dina väggar med foton och minnen. Men det finns så många fler alternativ. Till exempel kan en enkel förstoring i en snygg ram lyfta ett helt rum, eller varför inte prova att trycka din bild på en aluminiumplatta? Eller gör som proffsen och tryck din bild på en akrylglastavla, detta sätt att visa foton används idag i många museer och gallerier.

Väggdekoration

Pryd dina väggar med dina bästa bilder

4. Fotopresenter till festen
Planerar du en fest är fotopresenter ett enkelt sätt att göra tillställningen mer personlig. Fixa ett kalas med härliga fotovimplar och bordsdekorationer  med foto. smartphoto har även mängder av olika klistermärken och etiketter. Använd dessa till att pryda godispåsar eller goodiebags, servetter och burkar, både barn och vuxna kommer att uppskatta detta inslag på kalaset.

Dekorationsklistermärken

Gör festen personlig med dekorationsklistermärken

 

Psst! Smart knep för att undvika fotobergen
Ser man till att direkt välja ut de bästa bilderna och ladda upp dem i mappar hos smartphoto är det enkelt att skapa personliga fotoprodukter online vart du än är (ha givetvis alltid en kopia hemma på din dator, extern hårddisk eller annan digital lösning). Då riskerar du heller inte att hamna med en fotomapp större än Mount Everest och som på riktigt kan kännas som ett berg att bestiga. Men sluta inte att ta bilder utan fortsätt att fota massor! Kom även ihåg att ta vara på alla fantastiska minnen i din smartphone.

Digitala bilder

Sluta inte att ta bilder – men ta vara på bilderna istället för att skapa digitala fotoberg.

Besök smartphoto.se för mer inspiration och tips på vad du kan göra med dina bilder!

Missa inte sommarens bästa erbjudande! Med 20% rabatt på allt, plus fri frakt när du handlar för mer än 500 kr. Klicka här för att komma direkt till erbjudandet.

 

sommarkampanj

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.