7 ”måste ha”-saker till sommarens mysigaste utflykt!

7 ”måste ha”-saker till sommarens mysigaste utflykt!

Vad är bättre än att göra en utflykt en ledig sommardag? Sommaren 2020 kommer många av oss att spendera i våra hem eller i vår närmiljö. Låt oss göra det bästa av sommaren och njuta ordentligt av det som finns i vårt närområde och att vi faktiskt får vara lediga tillsammans. Överraska till exempel familjen med sommarens mysigaste utflykt. Vi har listat våra 7 bästa tips för en magisk utflykt!

1. Packa till utflykten med stil

Beroende på om du har mycket eller lite med dig på din utflykt så kommer här tre tips i ett! Hos Smartphoto hittar du nämligen flera alternativ när det kommer till att packa och bära alla saker som ni behöver ha med er på er utflykt. Vilken av dem föredrar du?

Strandväskan med mycket plats!

Strandväskan, som givetvis går att använda till annat än att gå till stranden, är en rymlig väska för dig som vill kunna ta med dig mycket, men samtidigt kunna stänga väskan med dragkedja. Väskan är mörkblå och är ca 35×53 cm stor. Den har läderliknande remmar vilket gör att den är bekväm att bära. Locket på väskan kan du göra personligt genom att lägga till ditt foto och/eller valfri text. Du hittar alla designs för strandväskan här.

Nyheten Shoppingkasse!

För dig som gillar att bara kasta i saker i en öppen kasse med plats för mycket, är nyheten shoppingkasse perfekt! Kassen är ny för sommaren 2020 och är en mycket större kasse än tygkassen som vi haft i vårt sortiment sedan tidigare. Storleken på den nya shoppingkassen är 40,5×38 cm med en bred botten som gör att kassen kan stå stadigt när den är välfylld (och det gissar vi att den kommer att vara).

Axelremsväska – för det som är viktigast

Axelremsväskan är perfekt i storlek för att fungera som en skötväska. Eller som en väska där ni har allt det viktiga som ni enkelt vill komma åt. Till exempel plånbok, bilnycklar, servetter och handsprit. Locket går, precis som på strandväskan, att sätta din personliga prägel på med bild och text.

2. Kaffe – absolut nödvändigt för alla småbarnsföräldrar på utflykten

Nämn någon småbarnsförälder som inte har kaffe som en räddare i nöden när sömnbristen är ett faktum, men du ändå vill ut och hitta på något med familjen. Tänk då att få sitta på stranden eller i parken och sippa på ditt kaffe i en egendesignad och trendig emaljmugg. En nyhet från Smartphoto som vi alla har längtat efter länge!

3. Ta med en god matsäck

Se till att ta med ordentligt med matsäck och fika. När familjen väl har kommit iväg så är det värt att stanna länge. En pastasallad är en klassiker att ha med varma dagar, men det är sällan alla gillar samma mat. Här får du ett supertips av oss. Ta med dig flera olika matlådor (till exempel den nya snygga matlådan med bambulock) och lägg ingredienserna till din pastasallad i olika burkar. En för pasta, en för grönsaker och så vidare, så kan var och en plocka ihop sin egen pastasallad efter tycke och smak! Succé! Andra matlådor från Smartphoto: matlåda.

4. Servera matsäcken med stil (så kommer barnen att äta den)

I sommarvärmen kan det vara svårt att få barnen att äta ordentligt. Ett tips för att göra utflykten lite roligare är att servera matsäcken på dessa superfina tallrikar med eget foto.

5. Något mysigt att göra i skuggan

När barnen sprungit och hoppat och lekt i värmen kan det vara bra att ha något mysigt att pyssla med på en filt i skuggan. Vad sägs om ett roligt kortspel där ni själva är med på bilderna på kortleken? Fler personliga spel från Smartphoto hittar du här.

6. Se till att alla dricker ordentligt

Något av det absolut viktigaste är att se till att alla i familjen dricker tillräckligt mycket under er utflykt. Finns det något värre än när vattnet blir varmt i solen? Vårt tips är att använda dig av en rostfri vattenflaska. Smartphoto har två varianter. En flaska med skruvlock. Den har dubbla väggar vilket gör att drycken hålls kall i upp till 24 timmar! Den andra är en Fliplocksflaska. Perfekt för barn då den är enklare att dricka ur med sitt inbyggda sugrör.

7. För trötta barn i bilen hem

Efter en härlig dag i solen kommer det garanterat att finnas trötta barn i bilen. Då är det klokt att skydda barnen från den starka solen med ett solskydd för bilen. Du fäster det enkelt på insidan av bilrutan med hjälp av sugproppar. Och självklart kan du göra solskyddet personligt genom att sätta ditt eget foto eller motiv på det.

Vi hoppas att dessa tips uppskattades av dig och att ni får en superhärlig utflykt!

Dela gärna med dig av det du skapar med dina bilder!

Vi älskar att se när ni skapar med era bilder! Dela därför gärna med dig av det du skapar genom att tagga oss på instagram! Använd gärna #mysmartphoto, en hashtag där vi låter våra kunder inspirera varandra till att skapa roliga och vackra saker med hjälp av sina foton!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *