5 tips – presenter till förskolepedagogen och läraren!

5 tips – presenter till förskolepedagogen och läraren!

Söker du efter en passande present till förskolepedagogen eller läraren? Snart är det dags för sommarledighet. Vad passar då bättre än att ge pedagogerna (eller läraren i skolan) en personlig present för att tacka för allt de gjort för ditt barn denna terminen. Vi har listat 5 tips på presenter till förskolepedagoger och lärare. Hoppas att du finner något som du gillar och som du tror att just ditt barns pedagog eller lärare skulle uppskatta!

Personalen inom skola och förskola är riktiga hjältar som finns där för våra barn! De anpassar sig, ställer om med kort varsel och är kreativa för att skapa en så säker miljö för våra barn som det bara går. Mer än någonsin förtjänar de en riktigt fin gåva som tack för allt de gör!

1. En gemensam gåva – graverad telåda full med godsaker

Te- eller gottelåda, denna vackra trälåda kan användas till många ändamål. Välj en design och lägg till en fin text så graverar Smartphoto in den på locket till lådan. Detta är en present som passar perfekt att ge som enskild gåva till varje pedagog eller som en gemensam gåva att ge till pedagogerna tillsammans. Fyll lådan med härliga teer och kanske några chokladbitar eller annat gott. Perfekt för pedagogerna att ha i sitt fikarum och njuta av hela nästkommande termin. Du hittar telådan här.

Förslag på texter att ha på lådan:

  • We’ve never seen your cape or mask, but we see your superpowers every day! Thanks for being a super teacher!
  • The best teachers teach from the heart. Thank you for all that you do!
  • Jag är pedagog – vad är din superkraft?
  • Världens bästa pedagoger jobbar här!
  • Pedagogerna på Humlans snackslåda – rör ej!

2. Present till förskolepedagoger – En snygg och rymlig tygkasse med citat

Som present till förskolepedagogerna kan du ge bort varsin rymlig shoppingkasse i slitstarkt tyg. På påsen kan du sätta ett citat (se tips ovan), scanna in ett av ditt barns teckningar (kanske kan barnet rita av fröken?) eller välja ut ett passande foto. Fyll gärna påsen med lite godsaker inför sommaren. En läskande dryck i vacker flaska, goda kex och kanske någon lyxig choklad, eller varför inte en bukett blommor?

3. En tomatplanta i personlig kruka

Har du planterat många tomater? Ingen fara. Att ge bort något du odlat själv blir enkelt en superfin gåva. Specialdesignar du dessutom en egen blomkruka med egen bild och text så kommer den garanterat att ge stor glädje som present till förskolepedagogen eller läraren. Upptäck den fina krukan på vår webbplats och låt kreativiteten flöda. Inkludera gärna ditt barn i skapandet så får du garanterat många härliga förslag på vad ni kan trycka på krukan och ge som present till pedagogerna.

4. En vacker trälåda med en flaska med något gott att dricka i!

En garanterat uppskattad present till förskolepedagogerna är denna vackra trälåda med en flaska i med något gott att dricka. Du kan välja att sätta både bild och text på lådan. Lägg i en flaska äppelmust eller annan god dryck och önska alla fantastiska pedagoger en härlig sommar!

5. Graverade glas med ett vackert budskap

Att tacka av pedagogerna inför sommaren med vackra specialgraverade vinglas kommer att bli väldigt uppskattat. Glasen säljs i set om två och kommer i tre olika utföranden; vinglas, champagneglas eller drinkglas. Fyll glasen med choklad eller annat vackert inslaget godis och slå in i cellofan och knyt ihop med ett sidenband. Glad sommar!

Vill du ha ännu fler tips på unika presenter till läraren eller pedagogen, besök vår sida där vi samlat massor av fina presentidéer.

Dela gärna med er av det ni skapar!

Har du skapat en personlig produkt från Smartphoto och gett i pressent till förskolepedagogen eller läraren? Använd gärna #mysmartphoto för att dela med dig av vad du har skapat!

Följ oss för ännu fler tips, DIY och inspiration:

YOUTUBE
Instagram
Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *