Skapa sommarpresenter med Kreativa Karin – gratis illustrationer att ladda hem!

Skapa sommarpresenter med Kreativa Karin – gratis illustrationer att ladda hem!

Sommaren väntar runt hörnet och vad är då bättre än att skapa härliga sommarpresenter? Perfekt att ge bort till läraren eller förskolepedagogen nu till skolavslutningen, eller till någon annan som du tycker förtjänar en somrig present. Vår kompis Kreativa Karin har återigen skapat magi. Och denna gången ser hon till att ni kan ladda hem och skapa med hennes somriga illustrationer! Hur bra är detta!

En blomma i somrig blomkruka!

Blir det somrigare än med dessa härliga illustrationer? Kreativa Karins Biet och Jordgubben är så otroligt söta. På Kreativa Karins hemsida kan du ladda hem dessa illustrationer helt gratis och sedan skapa fantastiska produkter med dem, till exempel dessa fina blomkrukor – som du hittar här. Perfekt sommarpresent till en pedagog eller lärare.

Sommarpresent – en emaljmugg med fyllning!

En annan helt ljuvlig sommarpresent är en söt emaljmugg med Kreativa Karins illustrationer på. Ladda ner illustrationerna här och skapa sedan emaljmuggen. Välj en mugg med design som endast har en bild, då Karins illustrationer innehåller både text och bild.

En vacker tygpåse med överraskningar i!

Smartphotos stora och härliga shoppingkasse i slitstarkt linne är en riktig sommarfavorit. Lika bra att ha till stranden som till shoppingrundan. Vill du ge en lyxigare present? Fyll kassen med ett strandkit, till exempel en härlig filt, en liten kylbag och kanske en vattenflaska?

Soligt skydd mot solens strålar!

Till sommarens alla bilturer passar ett solskydd till bilen perfekt som en sommarpresent! Och så kul att Karin har illustrerat en strålande sol till solskyddet. Det är bara för dig att ladda hem och skapa ditt eget identiska solskydd till bilen.

Blev du inspirerad av Pysseldrottningen @kreativakarin? Sedan 2015 har Smartphoto haft glädjen att arbeta med Karin. Det har resulterat i mängder av färgglada och inspirerande fotoprodukter för livets små och stora ögonblick. Nu har vi samlat våra favoriter på Karins egna sida hos oss på Smartphoto – du hittar sidan här.

Mer om Kreativa Karin

Karin är en kreativ mångsysslare som bland annat skrivit tre böcker på temat pyssel (senaste boken ”Stora Pysselboken – Återbruk”), varit med i TV4:s Superskaparna och driver det framgångsrika Instagramkontot @kreativakarin. Hennes passion för färg, återbruk och lekfulla detaljer lyser igenom i allt hon tar sig för.

Vilken är din favorit av Karins alla fantastiska tips?

Sofie är PR & Social Media Manager på smartphoto och ansvarar även för innehållet på smartblogg. Hon brinner för fotografering och att inspirera fler till att skapa med sina bilder. Har du tips om vad du vill att hon tar upp? Maila instagram@smartphoto.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.