Nyhet – barnboken som låter ditt barn bli huvudperson i sagan!

Nyhet – barnboken som låter ditt barn bli huvudperson i sagan!

Du och ditt barn kryper upp i soffan och du plockar fram den nya barnboken MyNameBook Talanger. Ditt barn kollar med spänning på boken. Du börjar läsa; ”Älskling Liam, Det skedde något märkligt den dagen du föddes…” Ditt barn hajar till. Va – men Liam det heter ju jag! Historien fortsätter och ditt barn får bland annat möta en fe som tillsammans med olika yrken och talanger leder oss genom berättelsen. I den här sagoboken är det nämligen ditt barn som är huvudperson! Redan i höstas lanserade vi vår första personliga barnbok (MyNameBook djur) som snabbt blev en favorit att ge bort som gåva till exempel vid dop och namngivning. Nu utökar vi vårt sortiment av barnböcker med två nya böcker med temat talanger. Låt oss presentera våra barnböcker MyNameBook Djur, MyNameBook Talanger för tjejer och MyNameBook Talanger för killar.

En personlig barnbok

Lyckan att läsa en bok där du själv är huvudpersonen!

Personliga barnböcker

Att få vara huvudpersonen i sin egen bok är spännande för alla barn. smartphotos böcker är lättlästa böcker på rim som hjälper barnet att på ett roligt sätt lära sig bokstäver och att stava till sitt eget namn. Samtliga böcker bygger på samma princip:

  • Ditt barn blir huvudperson
  • Ditt barn lär sig stava sitt namn
MyNameBook djur

MyNameBook djur

Barnboken MyNameBook Djur

I vår första bok – MyNameBook djur – byggs historien upp med hjälp av djur som samlar bokstäver för att stava till barnets namn. Du har säkert redan sett den eftersom den fanns hos oss redan under 2016. Denna barnbok tar mindre än 2 minuter att beställa. Det enda du behöver göra är att skriva in barnets för- och efternamn och välja ett av de 13 tillgängliga omslagen (där allt från exotiska koalabjörnar till igelkottar pryder omslaget). Bara för dig att välja ditt barns favoritdjur.

MyNameBook Djur

MyNameBook Djur

Du kan även välja att lägga till en personlig text som då hamnar i bokens första uppslag. Det kan till exempel vara en hälsning; Till Anna på 4 årsdagen – många kramar från mamma och pappa. Eller ett längre citat eller visdomsord med max 600 tecken.Mynamebook_steg2

Sedan är det bara för dig att välja omslag (hårt eller mjukt)  och de olika djuren, som stavar till ditt barns namn, plockas ihop automatiskt och boken är färdig att beställa. Tar mindre än två minuter!

Barnboken MyNameBook Talanger

MyNameBook talanger

MyNameBook talanger

Den nya boken MyNameBook Talanger finns i två versioner; en för henne och en för honom, där personliga pronomen och bilder anpassas efter vilken av böckerna som väljs. För varje bok finns det 13 olika talanger att välja mellan, till exempel Upptäckare, Lilla läraren, Lilla geniet och Stadens hjälte. Omslaget varierar beroende på vilket tema du väljer. I boken får ditt barn möta olika yrken och talanger som hjälper till att stava till barnets för- och efternamn genom hela historien. Barnet lär sig stava till sitt namn samtidigt som vi får veta mer om yrken som advokat, receptionist, elektriker och hundtränare. Både lärorikt och kul för barnet på samma gång. I ett utdrag från boken där barnets namn börjar på bokstaven A går det att läsa:

”Advokaten argumenterar efter maten för gratis godis åt alla, från staten.
Rätten ska veta att glass är en rätt,
Inte så nyttigt men man blir ju mätt…”

MyNameBook Talanger skapas på precis samma sätt som MyNameBook djur. Fyll i ditt barns för- och efternamn, lägg till en personlig text (om du önskar) och välj omslag och tema.

Alla MyNamebook böckerna går att fås med hårt eller mjukt omslag.

Snabbfakta MyNameBook 
• 299,00 kr – Från-pris 16 sidor
• Går att utöka upp till 28 sidor
• 9,90 kr – Varje extra sida
• Välj en mjuk eller hård pärm (hård pärm + 100 kr)
• Papper av hög kvalitet och mjuk struktur
• Produktmått: 25,5 cm (höjd) x 20 cm (bredd)

Vill du titta närmare på våra barnböcker gå in på:

www.smartphoto.se/produkter/my-name-book

Vi vill gärna se när era små läser sin bok. Dela gärna med dig genom att ta en bild och lägga ut på Instagram. Kom ihåg att tagga din bild med #smartphotose #smartinspo #mynamebook

Boken bygger på subtila texter av Marie Thibaut de Maisuéres
Poetiska teckningar av Valentine de Cort
Svensk översättning och anpassning av Sanja Särman och Johan Arnborg.

 

Sofie är PR & Social Media Manager på smartphoto och ansvarar även för innehållet på smartblogg. Hon brinner för fotografering och att inspirera fler till att skapa med sina bilder. Har du tips om vad du vill att hon tar upp? Maila instagram@smartphoto.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *