5 tips till bröllopet – allt från bröllopsinbjudningar till tackkort!

5 tips till bröllopet – allt från bröllopsinbjudningar till tackkort!

Ska du gifta dig i sommar eller i höst? Då är det dags att sätta alla detaljerna för bröllopet på plats. Att hitta en röd tråd och en känsla som du vill ska genomsyra hela ditt bröllop, och sedan hålla sig till det, är nyckeln till ett lyckat bröllop. Ett sätt att göra det på är att ha en enhetlig stil på allt från bröllopsinbjudningar, till presentaskar och godisburkar, placeringskort och tackkort. Du vet väl om att Smartphoto har massa fina och bröllopsdesigns. Här har du  5 tips på hur du lyckas med alla detaljer till ditt bröllop!

Låt bröllopet bli en dag att minnas.

Låt bröllopet bli en dag att minnas.

1. Save the date – boka upp dagen för bröllop

Att skicka ett ”Save the date” kort innan den officiella inbjudan blir mer vanligt även i Norden. Smartphoto har därför tagit fram en hel serie med ”Save the date” produkter. Du kan välja ett traditionellt Fotokort eller sticka ut lite mer och välja att meddela ”save the date” genom att skapa en presentask eller kanske en kylskåpsmagnet och skicka ut till gästerna.
Save the date - fotoprodukter

2. Bröllopsinbjudningar

Inbjudan får med stor fördel ge ett lyxigare intryck än ”Save the Date”. Inbjudningskortet som är mest populärt är vårt kort med 6 sidor. Kortet har massa plats att skriva all info som gästerna behöver för att kunna hitta till vigseln och festlokalen, vart de ska anmäla tal och vart man ska OSA. Ett annat tips är att skapa ett minikort där ni skriver all övrig info som är viktig för gästerna till exempel hur lättast tar sig till festen, vem de anmäler tal till och om det finns ordnad transport från bröllopsfesten. Minikortet är litet och enkelt för gästerna att ta med sig på den stora dagen.

Vill du veta mer om hur du enkelt kan skapa personliga bröllopsinbjudningar? Kolla in detta inlägg!

Bröllopsinbjudan

Bröllopsinbjudan med 6 sidor

3. Allt för festen – så blir ditt bröllop stilrent och personligt

Få till den rätta personliga touchen till bröllopet. Skapa dina egna flasketiketter, vimplar, placeringskort, godispåsar och presentaskar till gästerna. Flasketiketterna kommer i set om 6 ettiketter där varje etikett kan få sin egen text. Ett roligt sätt att till exempel markera bordsnamnen (så att gästerna snabbt hittar till sitt bord) är att skapa etiketter med respektive bordsnamn och fästa på en vattenflaska som du placerar på varje bord.  Tips: Tryck även vigselprogrammet i ett Fotokort i format  och dela ut innan vigseln, enkelt för gästerna att följa med i programmet.
CandyBags_Shoot_Lifestyle_Group3

CandyBoxes_Shoot_Lifestyle64

4. Tacka gästerna som förgyllde ert bröllop

Fördelen när ni valt tema och design för ert bröllop är att skapandet av ett Tackkort blir väldigt enkelt. Vill du uppmärksamma vissa gäster extra mycket? Finns det några gäster som har betytt extra mycket för ert bröllop? Köp en vacker gåva som du slår in i vackert omslagspapper och fäster en personlig presentetikett på med foto från er stora dag.

Tackkort bröllop

Tacka bröllopsgästerna med ett vackert kort

5. Bevara minnen från ert bröllop

Tusentals bilder kommer att tas på ert bröllop. Se till att inte bara spara dem digitalt utan visa upp era bästa bilder i en vacker Fotobok, på en Canvastavla eller Postertavla. Omgärda dig med bilder från den bästa dagen i ditt liv genom att skapa ett mobilskal, en mugg eller varför inte en kudde till soffan med dina bästa bilder. Finns det någon dag som du kommer vara vackrare än på ditt bröllop? Se till att ta vara på och visa upp dessa fantastiska bilder. Skapa en fotovägg med framkallade bilder från er dag!

Fotobok bröllop

Samla dina bästa foton i en vacker Fotobok.

Canvastavla

Pryd era väggar med en canvastavla med foto från bröllopet

LuxuryPhotoCards_CMS_Topimage1

Framkalla dina bästa bilder på fotopapper

Besök vår bröllopssida redan idag för mer bröllopsinspiration och för att se hela utbudet!

 

Planerar du en möhippa?

Missa inte blogginlägget: Det lilla extra till möhippan – så här gör du!

möhippa

möhippa

Sofie är PR & Social Media Manager på smartphoto och ansvarar även för innehållet på smartblogg. Hon brinner för fotografering och att inspirera fler till att skapa med sina bilder. Har du tips om vad du vill att hon tar upp? Maila instagram@smartphoto.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.