Ditt år börjar nu – så får du järnkoll på vardagen!

Ditt år börjar nu – så får du järnkoll på vardagen!

Nu börjar ditt 2019! Älskar du också känslan av ett nytt år? Det är som att du får en ny chans att göra det där som du inte hann med under 2018. Vad ska du skriva in i din 2019 års kalender? Ska du tågluffa genom Europa? Fira en jubilar i familjen? Eller kanske kommer bröllopsklockor att klinga? Mitt bland allt härligt sker också vardagen och det är oftast här som den stora utmaningen kommer. Hur får du järnkoll?

I detta blogginlägg hoppas jag på kunna hjälpa dig att hitta rätt verktyg för att få ordning på vardagspusslet, men också för att på ett enklare sätt kunna se fram emot och längta till det stora. Här nedan finner du lösningar till dig som enbart vill få en snabb överblick på veckodagar och helgdagar, till dig som vill ta total kontroll och plats för många egna anteckningar. Hoppas du hittar din favorit bland Smartphotos alla kalendrar, almanackor och agendor! Varsågod!

Nyhet – Anteckningsblock med kalender på omslaget!

Kalender - almanacka på anteckningsblock

En två-i-ett-lösning! Inuti har du plats för alla ”to do lists”, handlingslistor, veckans matsedel och allt annat som du vill skriva ner och komma ihåg. Samtidigt har du alltid med dig en kalender som ger dig en snabb överblick över veckodagarna. Självklart lägger du även till din egen personliga touch på omslaget med hjälp av dina bilder! Finns både i A5 – 99 kr och A4 – 119 kr.

Kalender i träblock – en stilfull detalj i hemmet eller på kontoret

Kalender i träblock

Här är en riktig favorit! Du väljer själv ut dina 12 favoritbilder (en för varje månad) och väljer sedan vilken design du vill ha för datum och helgdagar (det finns 19 olika varianter!). Varje månad har ett eget kort som du enkelt bläddrar fram när du går in i en ny månad. När året är slut kan du återanvända det medföljande träblocket som en fotohållare till andra bilder! Almanacka i träblock kostar 119 kr.

Musmatta med kalender – perfekt till hemmakontoret eller på jobbet!

kalender på musmatta

Här kommer återigen en smart två-i-ett-lösning. Finns i tre olika designs. Du lägger själv till mellan 1-4 bilder (beroende på vilken design du väljer). En snygg detalj på ditt skrivbord som även ger dig en snabb överblick på årets veckodagar. Musmatta med kalender kostar 99 kr.

Bästsäljare – väggalmanacka

Kalender - väggalmanacka

Väggkalendern är en riktigt favorit oavsett behovet av att skriva mycket eller bara göra mindre anteckningar i din kalender. Väggalmanackan finns i 4 olika storlekar – A4 159 kr, kvadratiskt 29×29 cm 179 kr – Dubbelsidig med spiral i mitten (bilden ovan och datum nedan) A3 storlek i utfällt läge kostar 199 kr, och A3 i både stående och liggande format 249 kr. Här kan du välja mellan flera olika design med mer eller mindre utrymme för egna anteckningar. Du hittar alla varianter här.

Köksalmanacka – en mindre variant av väggkalender

Kalender - köksalmanacka

I köket kommer man oftast på alla måsten (det gör iallafall jag). Då är det perfekt att ha en kalender i närheten där du snabbt kan göra en notering; matleverans på tisdag, Moa leker med Stina, Hampus har utegympa – ta med varma kläder – eller vad det nu är du måste komma ihåg. Köksalmanackan är en mindre variant av väggkalender (30 cm lång och endast 14 cm bred) och kostar 139 kr.

Är du projektledaren i familjen – då ska du läsa detta!

Kalender - familjeplanerare

Är du också projektledaren i familjen, den som har koll på alla familjemedlemmars aktiviteter? Känner du också att du skulle vilja säga upp dig från detta jobb, eller iallafall dela ansvaret med någon? Då är det en familjeplanerare du behöver! Detta är den ultimata kalendern för en familj då varje familjemedlem får en egen kolumn (välj mellan 3, 4 eller 5 kolumner). Ett smart tips är att även ha en kolumn för hela familjen så att du enkelt kan skriva på en rad saker som gäller hela familjen. Sätt familjeplaneraren i hallen på en väl synlig plats. Sedan är det upp till den som lämnar barnen på skola och förskola att dubbelkolla att allt är redo för vad dagen har att erbjuda. En familjeplanerare kostar 249 kr.

För dig på språng med behov av total kontroll!

Kalender 2019

Vill du ha total kontroll över vardagen? Då är det bästa alternativet en agenda som du kan ha med dig i väskan. Här finns det gott om utrymme att skriva upp allt som händer och här finns även plats för noteringar och to-do-lists. Det finns det flera olika modeller och storlekar att välja mellan. Fotoagenda small (som du ser på bilden ovan) – 15,4 cm (höjd) x 10,6 cm (bredd), Fotoagenda medium 15 cm (höjd) x 14 cm (bredd), Fotoalmanacka deluxe i tre olika färger – svart läderimitation, blågrönt linne, pastellrosa linne, storlek 21 cm, (höjd) 14 cm (bredd).

smart tips – Visste du att…

..om du har ett Smartphoto-konto kan du enkelt spara din påbörjade almanacka och fortsätta skapa senare när det passar dig. Har svårt att hitta tiden? Skapa lite i taget när du har några minuter över och vips så är din personliga kalender klar! Våra almanackor går dessutom utmärkt att skapa i mobilen eller surfplattan – du behöver inte ens sitta ner vid datorn!

Gott nytt 2019 🙂

Sofie är PR & Social Media Manager på smartphoto och ansvarar även för innehållet på smartblogg. Hon brinner för fotografering och att inspirera fler till att skapa med sina bilder. Har du tips om vad du vill att hon tar upp? Maila instagram@smartphoto.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.