Årets bästa julkort – enkla steg för steg tips från våra vänner på Rulla vagn!

Årets bästa julkort – enkla steg för steg tips från våra vänner på Rulla vagn!

Tillhör du dem som ser fram emot att skicka årets julhälsning till vänner och bekanta? Lika roligt som att få julkort, lika roligt kan det vara att skapa och skicka julhälsningar. Våra vänner på Rulla vagn* har gjort en enkel och rolig steg-för-steg guide hur du skapar årets bästa julkort. De bjuder helt klart på många skratt, hög igenkänning och dessutom får du gratis mallar för julinspirerad Photo booth rekvisita – missa inte det!

Årets julkort från Rulla vagn

Årets julkort från Rulla vagn – julkortet som de valt hittar du på smartphoto.se

Rulla vagn tipsar:
Årets bästa julkort – så gör du steg för steg!

Nu är det hög tid att beställa årets julkort! Här får du tips på en idé som är lika enkel som rolig: gör ditt egna photo booth med jultillbehör! Här visar vi hur du gör steg för steg för att skapa personliga och fina julkort.

Så gör du tillbehören till ditt photo booth
Att skapa sitt eget photo booth med jultillbehör är superenkelt och dessutom ett roligt pyssel att göra tillsammans.

Photo booth julrekvisita

Photo booth julrekvisita – så gör du steg för steg

1. Du behöver en sax, tejp, papper i olika färger, en rejäl spritpenna och pinnar. Och julmusik på hög volym!
2. Rita dina tillbehör, exempelvis en tomtemössa eller röd mule, på hårt papper. Om du inte känner dig helt säker på handen och hellre utgår från mallar hittar du Rulla vagns egna mallarna här, som du kan rita av.
3. Klipp ut!
4. Tejpa fast dina tillbehör på pinnar. Ett tips att sätta tillbehör som hänger ihop på samma pinne för att slippa hålla i flera pinnar samtidigt.

Tips inför fotograferingen
Att fotografera barn är som bekant inte helt lätt. Tajmingen mellan att ett leende syns och att kameran klickar är nästan omöjlig. Men tänk att det inte måste bli perfekt! När man får hålla i en röd mule eller ett tomteskägg blir det till en lek, så försök att hålla humöret (och tålamodet) uppe. Sätt en mobil där ni ser skärmen och vänd mobilkameran mot er, så kan ni se att ni håller alla pappersdelar på rätt plats. Det uppskattas också ofta av barnen att se sig själva och gör det lättare att titta på rätt ställe. Använd sedan självutlösaren för att ta bilderna, om ni inte har någon som kan agera fotograf.

rulla vagn
*Om Rulla vagn:

Det är roligare att vara föräldraledig när du delar tiden med andra. Därför är det tur att Rulla vagn finns. Det är en ihopkopplande tjänst för föräldralediga som vill hitta varandra. På www.rullavagn.nu kan den som är hemma-med-barn-förälder söka efter en redan startad föräldragrupp – eller starta en egen. Gå in och kolla sajten på www.rullavagn.nu!

Sedan maj 2016 är smartphoto stolt samarbetspartner till Rulla vagn. Följ dem gärna på instagram (@rullavagn) för massa tips och sköna inlägg med hög igenkänning för alla småbarnsföräldrar!

Nedan bjuder vi på härliga bilder från teamet på Rulla vagns egen julkortsfotografering. Underbara bilder!

Årets bästa julkort

Teamet bakom Rulla vagn – Det här med att få barn att le på bild… mission impossible verkligen!

Julkort med foto

”ho ho ho!”

Skapa julkort med rekvisita

Pratbubblor är alltid kul!

Skapa julkort med dina bilder

Kul även för föräldrarna att få vara med på ett hörn mellan tagningarna.

 

Skapa enkelt julkort av dina bilder!
Visst var det fina tips från Rulla vagn?! Sätt igång och fota och skapa årets bästa julkort! Tänk på att postens sista dag för julfrimärken är den 16 december så beställ dina julkort i god tid (vi rekommenderar att du lägger din beställning senast 6 december hos oss för att vara på den säkra sidan). I år har vi fått många nya design för julkort, upptäck hela utbudet av julkort här.

Just nu har vi erbjudande på alla våra julkort!

julkort erbjudande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.