Dags för barnkalas? 5 enkla tips på hur du lyckas!

Dags för barnkalas? 5 enkla tips på hur du lyckas!

Fördelen med barnkalas är att festen utan problem kan innehålla extra allt! Ett barnkalas kan varken ha för mycket pynt, dekorationer eller kakor och bakverk. Vill du gå loss så är barnkalas det rätta tillfället att göra just det. Många barn älskar att stå i centrum och på födelsedagen är det inget undantag, att dekorera med personligt pynt med bilder på födelsedagsbarnet blir enkelt en riktig succé. Se till att skapa det där perfekta kalaset som just ditt barn drömmer om. Ta del av våra 5 bästa tips:

Barnkalas

Födelsedag när man är liten – som att vara en prins eller prinsessa för en dag!

Har du ett barn med en stundande födelsedag? Många barn börjar räkna ner till födelsedagen flera månader innan och längtan blir bara större och större och önskemålen om kalas och presenter haglar in. Men ta det lugnt. Vi har receptet på hur du från ditt hem kan planera och skapa ett oförglömligt och personligt kalas. Börja med inbjudan 🙂

1. Inbjudan till barnkalas

Inbjudningskort barnakalas

Bjud in till kalas med ett personligt inbjudningskort

Att bli bjuden på kalas är nästan lika kul som att själv fylla år! Som litet barn kan det vara extra kul att snabbt se på inbjudan att den kommer från en kompis – en personlig inbjudan med egna bilder blir därför perfekt att skicka till alla kompisarna på förskolan, men också till farmor, farfar, mormor och morfar. smartphotos personliga inbjudningskort finns i flera olika storlekar och format. Välj mellan stående, liggande, kvadratiskt inbjudan eller en inbjudan i panoramaformat. Dessutom kan du även välja mellan ett enkelt vykort eller ett lite lyxigare vikt kort – till båda korten ingår vita kuvert, med möjlighet att välja till ett färgat kuvert. För att ytterligare sätta en personlig prägel på kortet går det även att göra egna val av papperstyp – välj enkelt mellan standard, gnistrande papper eller ett papper med matt yta.

De är dessutom väldigt enkelt att skapa dina egna kalasinbjudningar. Välj ut de bilder du vill ha på ditt kort och ta sedan en titt på denna video så förstår du vad vi menar.

Nyhet! Har du sett våra nya kort med spetskant. Ett unikt format som verkligen sticker ut.

Inbjudan barnkalas

Nyhet: Inbjudan barnkalas i unikt format – kort med spetskant

Du hittar hela utbudet av inbjudningskort här

2. Barnkalas – förbered med pynt och dekorationer

Att planera och förbereda med pynt, dekorationer och lekar till ett barnkalas är otroligt kul. Barnkalas ska ha mycket av allt! Ballonger, girlanger, fiskedamm och massor av kakor och bakverk. Det är förstås också viktigt att det tydligt framgår vem som är huvudpersonen på kalaset. Med personliga kalasdekorationer kan du enkelt lyckas. Skapa till exempel personliga flasketiketter, placeringskort och godisburkar och mycket annat på smartphoto.se. Nedan följer våra favoriter:

Dekorationsklistermärken

Med dekorationsklistermärken kan du göra så mycket. De runda små klistermärkena kommer i set om 24 st (59 kr). Exemplariska att till exempel fästa på servetterna.

barnkalas accessoarer.

Skapa personliga dekorationsklistermärken och underlägg till barnkalaset.

Ett tips! Köp engångsmuggar och partyhattar och gör dem personliga genom att fästa ett dekorationsklistermärke på varje mugg, bägare och partyhatt (obs dessa produkter kommer från annan leverantör, smartphoto säljer endast de personliga klistermärkena).

Dekorationsklistermärken

Med dekorationsklistermärken kan du göra partyhattar, bägare och muggar.

Set med tallriksunderlägg

Duka snyggt med tallriksunderlägg i papper, finns i flera olika färger och designs!

Set med tallriksunderlägg

Set med 24 Tallriksunderlägg i papper – 139 kr

Vimplar

Häng upp vimplar med foto och personliga texter i taket.

Vimplar

16 pappersvimplar, tryck på båda sidorna. 139 kr

Bestickkuvert

Duka på ett personligt sätt. Dessutom väldigt smidigt då bestickkuverten redan innehåller servett. Bara för dig att sticka i de bestick som ska användas.

Bestickkuvert

Set med 24 bestickkuvert av papper i samma färg – 169 kr

Vill du få fler idéer på hur du kan göra barnkalaset personligt och unikt titta på den här sidan.

3. Barnkalas – fiskedamm eller skattjakt?

Något annat som verkligen hör till barnkalas är fiskedamm, skattjakt eller någon annan typ av lek som slutar med att alla barn på kalaset får en påse fylld med överraskningar. Ett barnkalas är kända som riktiga sockerbomber – har du någon gång skickat iväg ditt barn på kalas så vet du hur fulla av sockerenergi de är när de kommer hem. Påsen kan därför med fördel fyllas med annat än bara godisar (obs viss mängd godis bör dock finnas i påsen eftersom besvikelsen annars kan bli stor) men byt gärna ut merparten av godiset till en ”bra att ha sak”. Det kan t ex vara en pixibok, klistermärken, tatueringar eller annat leksak, varför inte en personlig jojo till varje barn? Ett extra plus så klart om du gör din egen godispåse!

Jojo med foto

En jojo – perfekt present till alla kalasfirare!

4. Barnkalas – den perfekta presenten

När du planerar för barnkalas så finns det en till sak som är extra viktig – nämligen presenten. Älskar ditt barn när ni läser sagor tillsammans? Vad sägs om en saga där ditt barn är huvudperson? Du har väl inte missat att smartphoto har personliga barnböcker? MyNamebook djur och MyNamebook Talanger. Du kan läsa mer om böckerna här.

MyNameBook talanger

MyNameBook talanger

Eller kanske ett pussel med födelsedagsbarnet som motiv? Finns i två varianter; pussel för barn (med 30 bitar i tjockare MDF material) eller pussel (välj mellan 24 bitar och 36 bitar)

Pussel med foto

Låt födelsedagsbarnet pussla sin egen bild!

5. Barnkalas – föreviga kalaset på bästa vis

Det kommer att bli fullt upp när alla barnen är på plats och det är dags för barnkalas. Men är ni två vuxna så kan en vara lekledare/ordningsvakt och den andra ansvara för att fotografera allt som händer. För det kommer att bli en dag fylld med magiska ögonblick värda att spara på allra bästa sätt. Till exempel i en fotobok – skapa gärna en bok i samma format varje födelsedag. Snyggt att ha i hyllan och kul att jämföra och se hur mycket ditt barn växer på ett år.

Fotobok barnkalas

Föreviga varje bankalas och spara de bästa bilderna i en fotobok

Vill du göra något extra för de små gästerna? Varför inte skapa ett fotokort med en rolig bild från kalaset och skicka till alla barn?

Vill du redan nu sätta igång och planera för ett kalas?
Klicka på länkarna nedan för att komma direkt till rätt produkt:

Inbjudningskort
Fotoaccecoarer och dekorationer
Jojos
MyNameBook
Fotobok

Lycka till!

Just nu är vår vårkampanj i full gång, vilket betyder att du kan köpa dina kalasprodukter till rabatterat pris!
Ange koden SP17B1 i din varukorg så får du 25% rabatt på hela sortimentet (minsta köp 250 kr)

Kicka på bilden för att komma direkt till erbjudandet:

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *