Nya mobilvänliga ”Mina sidor” – det lönar sig att logga in!

Nya mobilvänliga ”Mina sidor” – det lönar sig att logga in!

Det finns många fördelar med att vara inloggad när du skapar din fotobok, canvas eller mobilskal. Vet du vilka? Vi har en hel lista med saker! Nedan guidar vi dig igenom alla funktioner under Mina sidor och listar de fördelar som du kan dra nytta av genom att göra en så enkel sak som att logga in var gång du vill skapa en ny och spännande fotoprodukt! Nu har vi dessutom gjort en make over av ”mina sidor” på smartphoto. Nu är sidorna mobilvänliga, vilket gör att du nu, enkelt via din mobil, kan hitta dina sparade produkter, dina ordrar och ändra inställningar i din profil. Missa inte vår enkla guide genom Mina sidor – Allt för att du ska kunna få den hjälp du behöver när du behöver!

Mobilvänliga mina sidor

Mina sidor är nu anpassade så att du även med lätthet kan ta del av dina tidigare beställningar via mobilen!

Mina sidor – fördelar med att logga in

Hos smartphoto kan du alltid snabbt skapa en produkt och beställa utan att behöva logga in. Men det finns flera stora fördelar med att logga in som du kanske inte har tänkt på.

Mina sidor

Under mina sidor hittar din beställningshistorik, sparade produkter, mina mappar och kan redigera din profil

1. Mitt smartphoto – beställningshistorik och bonus

Mina sidor hittar du uppe i högre hörnet när du går in på smartphoto.se.

Mina sidor

Du hittar ”mina sidor” längst upp till höger.

Under den första fliken ”Mitt smartphoto” kan du med enkelhet se vad du tidigare har beställt. Har din faktura kommit bort? Var du inloggad när du gjort din beställning hittar du den enkelt under din beställningshistorik. Här ser du också om du har någon obetald faktura och om din betalning har kommit in.

Visste du att du får bonus baserat på alla dina köp om du är inloggad när du beställer din fotoprodukt?

Ett annat stort plus när du är inloggad är att alla dina köp registreras och omförvandlas till en bonus som betalas ut till dig var tredje månad. Den baseras på dina köp de senaste tre månaderna och kan användas för att handla valfri produkt hos smartphoto. Läs mer om smartbonus här.

2. Mina uppgifter

Osäker på vilken leveransadress du har angett? Då hittar du detta under Mina uppgifter. Här kan du också enkelt adressändra och ändra ditt lösenord.

3. Mina produkter

Har du skapat en fotoprodukt som blev extra lyckad och ångrar dig att du inte gjorde en till (perfekt om du tex har skapat en fotobok och vill ge bort en i present) då hittar du dina beställda produkter under Mina produkter. Att skapa en fotobok kan ta tid. När du har loggat in kan du alltid välja att när som helst spara din produkt online och fortsätta att skapa den senare. Du hittar dina sparade produkter under fliken Mina produkter.Det är bara dina senast skapta produkter som finns tillgängliga så tänk på att inte vänta för länge.

Mina sidor

Börja skapa en produkt, ta en paus och fortsätt en annan dag.

4. Mina mappar

Att börja med att välja ut bilder och lägga dem i en mapp på smartphoto.se underlättar enormt när det kommer till att skapa fotoprodukter. Vi tar mycket fler bilder idag än vad vi gjorde förr och det kan ta tid att välja ut dina favoriter. Men genom att direkt välja ut de bästa och skapa en egen mapp (tex Semester 2017) så kan du enkelt och lätt skapa dina produkter när du själv har tid, bilderna är ju redan valda och uppladdade. Du kan också skapa dem från vilken enhet du vill.

Börja skapa din produkt hemma spara din produkt under Mina sidor och fortsätt att skapa i telefonen på väg till jobbet.

Perfekt om det kommer ett bra erbjudande från oss, då står du direkt redo och kan ta del av de förmånliga priserna. Du har väl inte missat att du kan prenumerera vårt nyhetsbrev så att du alltid känner till det senaste erbjudandet? Observera att smartphoto Mina mappar inte är en lagringsplats för dina bilder, så spara alltid en kopia på din egen dator, extern hårddisk eller drive (vill du ha fler tips på hur du bäst sparar dina digitala bilder läs detta inlägg).

5. Du kan enkelt få hjälp om något blir fel

Du vet väl om att om du är inloggad när du skapar din produkt och senare behöver hjälp av vår kundservice så har de mycket bättre förutsättningar att hjälpa dig. Har du varit inloggad kan till exempel kundservice följa din beställningshistorik, plocka upp dina gamla beställningar, göra om beställningar som du inte är nöjd med och så vidare.

Mina sidor – Nu mobilvänligt!

Mina sidor

Det lönar sig att vara inloggad när du skapar dina produkter

Nu är vi extra glada att våra Mina sidor har fått en make over och nu har blivit ännu bättre! Det innebär till exempel att du når all din info precis lika bra från din mobil eller surfplatta som från din dator. Gå in själv och upptäck alla fördelar med våra nya ”Mina sidor”

Lycka till!

Du har väl inte missat att vår vårkampanj är i full gång. Nu kan du framkalla dina bästa minnen till 25% rabatt (när du handlar för minst 250 kr)

Klicka här för att ta del av erbjudandet

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *