Black Friday + Cyper Monday = Black Weekend!

Black Friday + Cyper Monday = Black Weekend!

Nu är det äntligen dags för det officiella startskotten för julhandeln 2015. Vi har sedan en tid tillbaka tjuvstartat med vår julkampanj men vill sätta in ett extra super duper bra erbjudande för Black Friday + Cyper Monday och gör hela helgen till en Black Weekend!  Se hela smartphotos Black Weekend rea här – Upp till 60% rabatt! Använd koden: superweekendB

Black weekend

Upp till 60% rabatt på smartphoto.se. Otroligt!

Men vad är då Black Friday och Cyper Monday?

Att Black Friday infaller idag är det nog ingen av er som har missat. Och för den som ännu inte handlat klart sina julklappar kan göra riktiga fynd! Men vad kommer Black Friday ifrån och vad är det för historia bakom. Vi har tagit ett djupdyk ner i historien om Black Friday och Cyper Monday och här kommer vår förklaring.

Black Friday
Black Friday kommer som så många andra högtider och happenings från USA. Den infaller alltid dagen efter Thanksgiving och traditionellt sett är detta dagen då julhandeln startar och då julpyntet kommer fram i stugorna. Idag är Black Friday USA:s absolut största readag. Att det heter just Black Friday sägs sig komma från början av 1960 talet och Philadelphia och det var ett sätt att beskriva den stora trafikökningen just dagen efter Thanksgiving. En annan förklaring som florerar är att det var dagen som många butiker går från rött (en förlust) till svart (vinst) i räkenskaperna. Black Friday kom först till Sverige runt 2013 då både flera butiker och e-handelsföretag satsade på ett extra bra Black Friday erbjudande.

Och vad är då Cyper Monday?
Cyper Monday är en fortsättning på Black Friday. Dagen är skapat av branschen och är en slags Black Friday för e-handel. Cyper Monday myntades i november 2015 och blev snabbt en av de största online-shopping dagarna på året.

smartphotos Black Weekend
Vad händer hos oss på smartphoto under Black Weekend? Vi har tagit fram ett supererbjudande med upp till 60% rabatt på Fotoprodukter. Rabatten är giltig ända till Måndag den 30/11 och Black Friday blir då en Black Weekend. Shoppa loss bland Canvas och Väggdekorationer, Almanackor & Agendor, Fotoböcker, Fotopresenter, Fotokort & Julkort, Framkallade Bilder.

Klicka här för att se alla våra super erbjudanden för Black Weekend

Black friday

Black Friday – nej vi kör Black Weekend. Upp till 60% rabatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.