Våra ”like-raketer” – här är hela listan

Våra ”like-raketer” – här är hela listan

Med över 250 unika fotoprodukter är det ibland svårt att veta vad som är mest populärt just nu. Vi gjorde en trendspaning i våra egna sociala medier och tittade helt enkelt efter vilka produkter som är våra största ”like-raketer”. Några bubblare blev det allt, samtidigt som gamla godingar fortfarande får stor uppmärksamhet. Spännande tycker vi! Här är hela listan på ”like-raketer” i våra två största kanaler för sociala medier; Facebook och Instagram:

”Like-raketer” på Facebook

Halsband med fotogravering
En riktig bubblare som har fått stor uppmärksamhet på Facebook är Halsband med din favoritbild graverad. En hjärtformad guldpläterad eller silverfärgad berlock. Materialet är av allergivänligt rostfritt stål (rhodium). Priset är 299 kr och en matchande halskedja på 45 cm kan köpas till separat (159 kr).

Halsband med din bästa bild graverad

En ”like-raket” Halsband med gravyr

Kudde med foto
En gammal goding som fortfarande är väldigt populär är kudde med foto. Finns i tre olika storlekar och format Kudde med foto (225 kr) och stor kudde (599 kr) samt en hjärtformat kudde (225 kr). Ett enkelt sätt att smycka sin soffa eller skapa en myshörna i barnrummet.

Kudde med foto

Kudde med foto – en gammal goding som är populär

Dörrmatta
Kanske inte den mest självklara fotoprodukten men väldigt rolig. Dörrmattan (249 kr) är en produkt som funnits länge i vårt sortiment men som nu har fått en uppsving i popularitet. Det har vi firat med att skapa nya designs och möjligheter för Dörrmattan. Lika perfekt till vardags som till fest. Välkomna t ex gästerna på bröllopet med en personlig dörrmatta i entrén.

Dörrmatta med foto

Ett varmt välkomnande till bröllopsgästerna

 

”like-raketer” på Instagram
På Instagram vill man bli inspirerad till att göra mer av sina kvadratiska instagrambilder men också hur man pysslar och fixar hemmagjorda paket. Detta stämmer väl överens med våra ”like-raketer” på Instgram.

Bilder i kvadrat
Att visa upp sina bilder genom ett vacker kollage är en riktig ”like-raket”. Topp 1 i antal likes är inte så förvånande just ett kollage med kvadratiska bilder. Det finns massa olika val när det kommer till väggdekoration. Tryck din bild på en Canvas, Postertavla, Akrylglastavla, Väggdekoration på metall eller traditionellt Fotopapper.
Se alla valmöjligheter för Väggdekoration här

Väggdekoration

Väggdekoration Collage med kvadratiska bilder

Minikort och paketdekorationer
En ”like-raket” som heller inte förvånar oss är denna bild på Minikort. Kortet passar lika bra till att hänga på en blomma som till placeringskort på bröllop, dopet eller födelsedagsfesten. Du får 40 kort i en matchande box för 149 kr.

Minikort

Ett perfekt litet kort för blomman eller presenten

MyNameBook
Vi är extra glada för denna ”like-raket”. MyNameBook är en helt ny produkt och är ganska annorlunda mot vad man brukar se hos oss. Boken har nämligen inga foton…. men den är personlig och unikt producerad efter dina önskemål precis som övriga 250 fotoprodukter är. MyNameBook är en personligt anpassad barnbok som bygger på barnets för- och efternamn. En perfekt gåva till dopet, som födelsedagspresent eller som julklapp! Pris från 299 kr.

MyNameBook

En personlig barnbok som bygger på barnets namn.

Du har väl inte missat att vår julkampanj är i full gång med upptill 40% rabatt. Passa på att shoppa loss bland våra ”like-raketer” och övriga Fotoprodukter redan idag!

smartphotos julkampanj

Passa på att handla dina julklappar nu”

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *