Så gör du årets Alla hjärtans dag till den bästa!

Så gör du årets Alla hjärtans dag till den bästa!

Gör årets Alla hjärtans dag extra speciell. Överraska någon du tycker om med en personlig och unik Alla hjärtans dag-present. Vad är det finaste och mest unika du kan ge någon du håller av? Vi menar att det är minnen ni delar tillsammans. Återupplev era bästa stunder och överraska din Valentine med ett kollage av bilder, en fotobok fylld med minnen eller kanske ett mobilskal med din bästa bild tryckt på – här är våra 4 bästa tips på oförglömliga Alla hjärtans dag-presenter.

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag – kärlekens dag för alla åldrar 🙂

1. Säg det med ett kort på Alla hjärtans dag

I vardagen är det lätt att glömma bort att berätta hur mycket du uppskattar din partner, din mamma/pappa/syster/bror eller vän. Alla hjärtans dag är en perfekt dag att faktiskt visa dem du älskar hur mycket de betyder för dig. Skapa ett personligt kort med din favoritbild på er tillsammans och skriv precis det du känner för den personen. Du hittar din favoritdesign på smartphoto.se/fotokort. Välj enkelt format och papperstyp, allt beroende på vilken känsla du vill ge ditt kort. Tips: välj i drop down menyn tillfälle ”älskar dig” så kommer samtliga Alla hjärtans dag-kort upp automatiskt! Bara att välja din favorit.

Alla hjärtans dag

Alla hjärtansdag kort

Alla hjärtansdag kort

2. Ett kollage av minnen till din Valentine

Ge bort en trendig fotoposter fylld med bilder från härliga gemensamma minnen. Fotoposter finns i storlekarna; 30×20 till 90×60 i liggande, stående och kvadratiskt format samt vår nyhet poster i panorama i storlekarna 30×80 och 40×105 i både stående och liggande format. Du vet väl om att du även kan trycka fotokollage på andra material än fotopapper? Gör till exempel en canvastavla, en akrylglastavla eller någon annan av alla våra väggdekorationer. Du hittar samtliga material och alternativ här.

Alla hjärtans dag poster

Alla hjärtans dag

Ge en uppskattad Alla hjärtans dag-present till farmor och farfar

3. Fotobok till Alla hjärtans dag

Att välja ut dina bästa bilder från upplevelser som du och din Valentine delar tar lite tid, men det är också det som gör denna Alla hjärtans dag-present extra speciell. Att ge en person din tid visar hur mycket personen betyder för dig. Har du delat många av favoritbilderna på instagram så kan du numera även välja alla ladda upp dina favoriter direkt från instagram till ditt konto på smartphoto. Finns det någon som inte blir glad av en professionellt tryckt fotobok fylld med underbara minnen? Välj bland flera olika storlekar och designs.
Tips: Välj en bok med personligt omslag så får du även en favoritbild tryckt direkt på omslaget!

Alla hjärtans dag fotobok

Alla hjärtans dag fotobok

4. Ge bort ett minne som alltid är med!

Har du upptäckt smartphotos kategori fotopresenter? Denna kategori är fylld av praktiska prylar och accessoarer som ger dig möjlighet att skapa ett minne som din Valentine alltid kan ha med sig. Välj ut din absoluta favoritbild eller flera och skapa ett kollage och tryck på ett mobilskal. Andra favoriter i kategorin är nyckelring med foto, fotopusselfotomugg och våra nya kortspel! Eller varför inte designa ditt eget textiltryck och trycka på en T-shirt, tröja eller förkläde?

Alla hjärtans dag present

Alla hjärtans dag present

Alla hjärtans dag present

Textiltryck på tröja

Alla hjärtans dag 2018 infaller onsdagen den 14/2. Tänk på att beställa i god tid (senast den 1 feb) för leverans innan Alla hjärtans dag! Du hittar alla våra leveranstider här.

Alla hjärtans dag

Vem är din Valentine?

För att göra det enkelt för dig har vi samlat inspiration och presenttips till Alla hjärtans dag på ett ställe. Titta gärna in här

Sofie är PR & Social Media Manager på smartphoto och ansvarar även för innehållet på smartblogg. Hon brinner för fotografering och att inspirera fler till att skapa med sina bilder. Har du tips om vad du vill att hon tar upp? Maila instagram@smartphoto.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.