10 nyheter från Smartphoto – nu är vår webbshop påfylld med nyheter!

10 nyheter från Smartphoto – nu är vår webbshop påfylld med nyheter!

Nyheter från Smartphoto 2020! Under sommaren har vi på Smartphoto fyllt på vår webbshop med massor av härliga nyheter. Vad sägs till exempel om en fotoram med sand i, en stor och rymlig shoppingkasse eller en ursnygg och praktisk emaljmugg? Perfekt nu när kameran är fylld med härliga sommarminnen! Så söker du roliga sätt att framkalla dina semesterbilder på, kommer här 10 tips som du bara måste se!

1. Ta med en bit av sandstranden hem!

nyheter från Smartphoto - fotoram med sand

Fotoram med sand är ett roligt och annorlunda sätt att rama in din favoritbild från sommaren. När du köper ramen ingår även bilden, men den kan du enkelt byta ut precis när du vill. Bilden är i storlek 10×15 cm. Ramen innehåller en klar vätska, sand, en badboll och en sjöstjärna. Och när du vänder på ramen så virvlar sanden runt (precis som på en klassisk snöglob).

2. Nyheter från Smartphoto – Våra gosedjur har fått två nya kompisar!

gosedjur

Nu har giraffen, kossan, nallen och fåret fått två nya kompisar. De söta kaninen och apan är årets nyheter bland våra gosedjur. Unikt med dessa gosedjur är att de kommer med en söt liten t-shirt och du kan sätta din egen bild och text på den lilla tröjan.

3. Fotokonst i hexagoner

nyheter från Smartphoto - hexagoner

Gillar du fotoväggar? Här har du ett nytt och spännande sätt att framkalla dina bilder och skapa en snygg fotovägg. Nyheten är en aluminiumtavla formad som en hexagon. Du kan välja att köpa en enda eller direkt skapa ett galleri med upp till 8 hexagonplattor.

4. Shoppingkasse – stor och rymlig!

 shoppingkasse

Nu har även vår redan populära tygkasse fått en storasyster i form av en stor och rymlig shoppingkasse! Shoppingkassen har en vävd struktur som är både mjuk och slitstark. Du kan välja att ha både text och bild på din kasse. Dessutom kan du även välja om du vill ha tryck på en sida eller på båda sidor.

5. Perfekta gåvan – ge bort en flaska med valfri dryck i en vacker box

nyheter från Smartphoto - trälåda för flaska

Vare sig du vill ge bort en flaska hemmagjord saft eller ett gott vin så blir denna vackra trälåda den perfekta presentboxen! Material: FSC-certifierad björk. Bilden trycks direkt på lådan vilket gör att träets struktur vackert syns genom din bild.

6. Nyhet från Smartphoto – vattenflaska i stål

 vattenflaska i stål

Nästa tips är att vår populära vita vattenflaska i stål nu har fått en grå kompis. Ett snyggt lite råare utseende där stålet får framträda. Denna flaska är perfekt för varma dagar då den har dubbla väggar, vilket gör att den håller drycken kall upp till 24 timmar. Den fungerar även som en termos då den kan hålla en varm dryck varm i upp till 12 timmar.

7. För alla ”coffee lovers”!

nyheter från Smartphoto - emailjmugg

Denna ursnygga emaljmugg är lika perfekt vid det egna frukostbordet som på picknicken eller till att ha med i väskan som en egen take-away när du handlar ditt finkaffe! Du dricker ditt kaffe med stil i en slitstark emaljmugg och värnar samtidigt om miljön genom att slopa engångs take-away-muggen – win-win tycker vi!

8. Matlåda med bambulock

matlåda

Här kommer nästa hållbara nyhet från Smartphoto. En snygg matlåda med lock i bambu där du kan gravera in ditt namn (ingen risk att ta fel matlåda på jobbet) eller ett citat som du gillar. Och varför inte starta med en ny vana? Ta med matlådan till restaurangen när du köper din take-away och be dem lägga din mat direkt i din egen låda istället för engångslådor.

9. Badcape till de minsta

nyheter från Smartphoto - badcape

Vi har nu dessutom fått in en mjuk nyhet till de minsta. En OEKO-TEX standard 100 certifierad badcape. Du gör badcapen personlig genom att sätta namn, bild eller både och på huvan. Mysigt att gosa in sig i efter ett skönt bad.

10. Dina sommarminnen i vackra träblock

nyheter från Smartphoto - set med bilder i trähållare

Avslutningsvis kommer här en superfin nyhet från Smartphoto – set med bilder i trähållare – passar lika bra som en inredningsdetalj hemma som den gör som bordsplacering på bröllopet eller till ett annat festligt sammanhang. Du får ett set med 12 bilder och 12 små stilrena trähållare.

Detta var bara ett litet axplock av alla nyheter som vi har fyllt på med i vår webbshop. För ännu fler nyheter besök sidan ”nya produkter”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *