God jul och en liten julklapp till er alla!

God jul och en liten julklapp till er alla!

God jul och Gott nytt år! Tusen tack till er alla för årets som gått!
För oss har det varit ett mycket händelserikt år där vi arbetat hårt för att bli ännu bättre. Bland annat har vi under året gjort om hela vår hemsida så att du nu även kan skapa och beställa fotoprodukter via din mobil eller surfplatta. Detta har vi redan sett att många har uppskattat. Bara under vår julkampanj ökade besöken på smartphoto.se från mobila enheter med hela 53% – wow! Vi har även försökt att ge er ännu mer inspiration och tips om vad du kan göra med dina bilder både på Facebook och Instagram och här på bloggen. Vi har också fått flera nya vänner bland annat Panduro Hobby, Moderskeppet och Rulla Vagn. Så vi tittar bara med glädje och tacksamhet tillbaka på det året som gått.

Årets julklapp

Och vi avslutar med dunder och brak. I år är det rekordmånga som får en personlig fotopresent under granen. Den mest populära fotojulklappen blev fotoalmanackan Väggalmanacka standard, tätt följt av Fotobok Large kvadratisk med personligt omslag, så kanske blev ”selfieboken” från vår julfilm ändå en av årets julklappar :). Var du en av de lyckliga som fick årets julklapp? Vi har även sett ett rejält ökat intresse för fotopostern. En enkel och ”billig” produkt som du lätt kan variera till oändlighet. Under året har vi dessutom lagt till flera nya designs för att skapa posterkollage.

Årets julklapp

Årets julklapp från smartphoto – fotoalmanacka

Vår julklapp till er!

Nu vill vi på smartphoto passa på att önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år.
Trodde du att vi hade glömt bort att ge dig en julklapp? Självklart inte! Här kommer den!
Uppge koden merryxmas2016 så får du fri frakt på en hel beställning!
Klicka på bilden så kommer du direkt till vår sida!

Er julklapp

Er julklapp – fri frakt på nästa beställning!

Hjälp oss gärna att bli ännu bättre!

Vad vill du se mer av under 2017? Mer avancerade fototips? Mer DIY filmer? Eller vill ni se ännu mer av vad ni som våra kunder har skapat?
Hör gärna av dig till oss. Era åsikter är viktiga.

Lägg ett meddelande direkt här på bloggen eller maila till instagram@smartphoto.com

God jul 🙂

 

Sofie är PR & Social Media Manager på smartphoto och ansvarar även för innehållet på smartblogg. Hon brinner för fotografering och att inspirera fler till att skapa med sina bilder. Har du tips om vad du vill att hon tar upp? Maila instagram@smartphoto.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.